Nyhetsarkiv

 • Mizuno «vant» håndball-EM
  Publisert: 09.02.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Som seg hør og bør etter store mesterskap, har man også etter håndball-EM talt opp hvor mange utøvere som brukte ulike skomerker, og hvor godt utøverne gjorde det.

  Les saken
 • Vario kjøper selskapet Ullfrotté
  Publisert: 09.02.2018 Forfatter: SPORT

  Vario Sport AS har nettopp fullført kjøpet av alle aksjene i Ullfrotté original AS. Dette er resultatet av en lang og grundig prosess.

  Les saken
 • - Svært dårlig test av felleski på TV 2
  Publisert: 02.02.2018 Forfatter: SPORT

  - Forbrukertesten av felleski i «TV2 hjelper deg» denne uka, var mildt sagt skrekkelig dårlig. Det sier adm. dir. i Norsk Sportsbransjeforening, Trond Evald Hansen.

  Les saken
 • «Glade nordmenn» på Norspomessen
  Publisert: 02.02.2018 Forfatter: Morten Dahl

  De to unge studentene startet med å gå fra dør til dør med tilbud om å preppe ski. Så startet de sitt eget selskap, og tilbyr nå en superenkel løsning for de som ønsker en enkel måte å preparere ski på.

  Les saken
 • Høy aktivitet på de norske Ispo-standene
  Publisert: 01.02.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Norske og skandinaviske utstillere gjør seg fortsatt gjeldende på Ispomessen. Messen samlet denne gang 84.000 besøkende fra 120 land, noe som er et litt lavere antall enn i 2017.

  Les saken
 • The North Face vant Årets Sponsorkampanje
  Publisert: 01.02.2018 Forfatter: SPORT

  The North Face og kommunikasjonsbyrået BERRE vant i går kveld Sponsor- og eventprisen for Årets Sponsorkampanje for Toppturfestivalen Svalbard 2017.

  Les saken
 • Active Brands vinner Ispo awards
  Publisert: 26.01.2018 Forfatter: SPORT

  Active Brands satser stort på Ispo denne gang, og selskapet har svært store ambisjoner for vekst for de sterkeste merkevarene både i Europa og Nord-Amerika.

  Les saken
 • Getvital blir større
  Publisert: 26.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Esben Blombergs Getvital har gått i tospann med triatlon-spesialisten Adrena. - Vi står sterkere sammen enn hver for oss, fant vi ut av, sier Blomberg og Henning Iversen, som nå går inn på eiersiden i Getvital.

  Les saken
 • Brooks satser på Skandinavia
  Publisert: 26.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Løpeskoprodusenten Brooks har signert en flerårig kontrakt med et svensk selskap som skal få ansvaret for merkevaren i hele Skandinavia.

  Les saken
 • God aksjevekst for sportsbransjen på børsene
  Publisert: 26.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Etter et relativt flatt aksjekursmarked for internasjonal sportsbransje i 2016, økte bransjens aksjer på verdens børser med 19,3 prosent i fjor.

  Les saken
 • Skal gjøre aking mer populært
  Publisert: 25.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  I Alpene er rodel og aking i stort og det arrangeres konkurranser. I Norge er aking først og fremst en aktivitet/lek. Nå vil Snowcon revolusjonere det norske akemarkedet med to nye «akebrett»-merker.

  Les saken
 • Stormberg inne på Topp 10 på innovasjonsindeks
  Publisert: 25.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Stormberg er eneste aktør fra sportsbransjen som er inne på Topp 10 i Norsk Innovasjonsindeks som utføres av Norges Handelshøgskole (NHH). IKEA troner igjen øverst på listen.

  Les saken
 • Nytt om navn
  Publisert: 25.01.2018 Forfatter: SPORT

  I bransjen skifter stadig folk jobb, og nye kommer til. Her er noen nye Nytt om navn-notiser.

  Les saken
 • «Tidvis som å gå på Ispo»
  Publisert: 23.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Det var tidvis nesten som å gå på Ispo under andre dag av Norspomessen. Det summet av stemmer, og det var mye trafikk i gangene – og ikke minst hektisk aktivitet på standene.

  Les saken
 • Infomøte om junimessen samlet mange
  Publisert: 23.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Det var godt oppmøte da administrasjonen i Norspo AS inviterte medlemsleverandørene til informasjonsmøte om junimessen på X Meeting Point mandag. Ingen hadde noen kritiske bemerkninger til at sommermessen flyttes fra august til juni.

  Les saken
 • XXL bruker avisinnstikk mest som markedsmedium
  Publisert: 17.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  XXL er den aktøren som sender ut mest direktereklame til norske forbrukeres postkasser. Det viser en oppstilling som Dagens Næringsliv (DN) presenterer. XXL-sjef Fredrik Steenbuch sier at det blir mindre av denne typen reklame allerede inneværende år.

  Les saken
 • Farmen-event på Lillehammer
  Publisert: 17.01.2018 Forfatter: SPORT

  Swix-eide Ulvang er som kjent sponsor og klesleverandør til Farmen-konseptet på TV2. Sist lørdag ble det derfor arrangert et eget Farmen-event ved Swix-bygget på Lillehammer.

  Les saken
 • Internasjonal sportsbransje mot mikroplast-utslipp
  Publisert: 17.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  European Outdoor Group (EOG) og Organisasjonen for europeisk sportsbransje (FESI) er to av flere organisasjoner som nå går sammen i arbeidet mot mikroplast-avfall.

  Les saken
 • Magneten Sport er blitt med i Sport Norge
  Publisert: 17.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Magneten Sport på Ålgård er blitt solgt til Sport Norge. Odd Arne Larsen i Sport Norge sier at det er første gang den nye kjeden har kjøpt en butikk usett.

  Les saken
 • Helly Hansen fortsetter samarbeidet med seilerne
  Publisert: 17.01.2018 Forfatter: SPORT

  For Helly Hansen er samarbeidet med profesjonelle utøvere ekstremt viktig. I Norge har de hatt et langt samarbeid med Norges Seilforbund, som nå forlenges i tre nye år. Slik kan de sammen jobbe videre for å legge til rette for økt satsning på seilsporten.

  Les saken
 • Slutter i Sportfack
  Publisert: 17.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Martin Willners har etter 18 som redaktør i vårt søstermagasin i Sverige, valgt andre utfordringer.

  Les saken
 • Ny giv med Tufte på Norspomessen
  Publisert: 15.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Når Norspomessen starter på søndag er Tufte med for første gang som eget selvstendig merke. Tufte Wear tok over distribusjonen av merkevaren fra 1. januar i år.

  Les saken
 • Select og Salming inngår samarbeid
  Publisert: 15.01.2018 Forfatter: SPORT

  Salming og Select har begge en internasjonal avtale med det Europeiske Håndballforbundet og EHF Champions League og i den forbindelse har de to også styrket vårt samarbeid i Norge. Det innebærer at alle Select-klubber vil få tilgang til Salming-sko og -dommerutstyr til meget gode priser og at klubber som har avtaler med Salming vil få tilgang til Select-baller, -drakter og skadeforebyggende produkter.

  Les saken
 • Norrøna klatrer på svensk leverandørtest
  Publisert: 15.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Norske leverandører har sjelden gjort det godt på Sportfacks årlige leverandørtest. Men i år havner Norrøna på en god sjette-plass, opp fra 95.-plass året før. Sportfack melder om store endringer på listen denne gang, på grunn av at flere frittstående butikker har svart og deres svar har fått større betydning.

  Les saken
 • Mange svensker trener minst to ganger i uka
  Publisert: 15.01.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Det er Sportfack som skriver at svenskene er et aktivt folk. Ifølge en undersøkelse gjennomført av den svenske sportskjeden Stadium og Sifo, trener minst 45 prosent av svenskene mer enn to ganger i uka.

  Les saken