Nyhetsarkiv

 • Bergans åpner sin første brand store
  Publisert: 12.04.2018 Forfatter: Morten Dahl

  I dag åpner Bergans sin første rene brand store på Ski Storsenter. – Dette blir en testbutikk for hvordan våre framtidige brand stores skal se ut, sier kommersiell leder i Bergans, Bart Meijers.

  Les saken
 • Stormberg best på bærekraft
  Publisert: 12.04.2018 Forfatter: SPORT

  For femte året på rad er Stormberg på topp 3 over bærekraftige virksomheter i Norge. Sørlandsbedriften er best på bærekraft i kategorien som blant annet omfatter sport.

  Les saken
 • Puma satser på fotball
  Publisert: 12.04.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Puma har store planer for sin internasjonale fotball-satsing og lukter nå på flere storklubber.

  Les saken
 • Swix åpner outlet i Stavanger
  Publisert: 09.04.2018 Forfatter: Morten Dahl

  - Selv etter årets fantastiske vinter, har vi ukurante varer på lager. Derfor har vi bestemt oss for å åpne ny outlet-butikk på Ålgård utenfor Stavanger.

  Les saken
 • Olsen blir arbeidende styreleder
  Publisert: 09.04.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Stormberg-gründer Steinar J. Olsen gir seg som daglig leder i Stormberg. Han skal ha fokus på bærekraft, inkluderende arbeidsliv og etisk handel som arbeidende styreleder.

  Les saken
 • – Fortsetter gjerne samarbeidet med Bjørndalen
  Publisert: 09.04.2018 Forfatter: SPORT

  Tirsdag etter påsken kom nyheten om at Ole Einar Bjørndalen avslutter skiskytterkarrieren grunnet helseproblemer. Men Madshus fortsetter gjerne samarbeid med ham.

  Les saken
 • Vær kritisk til superbillige joggesko på nett
  Publisert: 09.04.2018 Forfatter: SPORT

  Våren er på trappene og mange ønsker å oppgradere treningsgarderoben. Sjekk om nettbutikken står i Forbrukertilsynets svindelgalleri før du legger inn en bestilling, råder tilsynet i en pressemelding.

  Les saken
 • Decathlon tilbake i USA
  Publisert: 09.04.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Verdens største sportskjede, franske Decathlon, er igjen klar for det amerikanske markedet. Kjeden har etablert sin første USA-butikk i San Fransisco. Det er 12 år siden kjeden trakk seg ut av det amerikanske markedet.

  Les saken
 • Nytt om navn
  Publisert: 23.03.2018 Forfatter: SPORT

  XXl har fått ny teamport manageer og Mizuno har ansatt ny markedssjef.

  Les saken
 • Swix og Head inviterte til alpinkveld
  Publisert: 23.03.2018 Forfatter: Morten Dahl

  - Jeg vil at Swix-huset her på Lillehammer skal brukes av flest mulig. Og da det var NM i alpint på Hafjell syntes jeg det var naturlig å invitere «alpinfamilien» til en fagkveld i vår nye storstue, sier Paul Aunaas.

  Les saken
 • Rekordgod sesong for alpinanleggene
  Publisert: 22.03.2018 Forfatter: SPORT

  Tidlig og bred sesongstart i november og en vinter som hittil har vært preget av rekordmengder med snø de aller fleste steder i landet, gir resultater i heiskortomsetningen til landets alpinanlegg. Resultater pr 28 februar utgitt av Alpinanleggenes Landsforening i dag, viser en gjennomsnittlig økning på 15 prosent for hele landet. Tallene er hentet fra ALF sitt statistikkutvalg.

  Les saken
 • Skogstad er blitt Svanemerket
  Publisert: 22.03.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Skogstad Sport har som første sports- og outdoormerke i Norge fått et polyester-plagg godkjent av merkeordningen Svanemerket. – Vi er utrolig stolte over å ha klart å få dette til, sier daglig leder Henning Skogstad.

  Les saken
 • XXL med sitt tredje varehus i Østerrike
  Publisert: 21.03.2018 Forfatter: SPORT

  XXL åpnet tirsdag sin tredje butikk i Østerrike – som annonsert tidligere i Linz. Det nye varehuset ligger i et stort kjøpesenter, og er innredet etter det fjerde konseptet i XXL.

  Les saken
 • Norspomessen: Husk early bird-frist 4. april
  Publisert: 21.03.2018 Forfatter: Morten Dahl

  - Melder man seg på Norspomessen i juni før 4. april, er det flere tusen kroner å spare i leiekostnader. Det sier Ole Petter Bratlie, som er ansvarlig for Norspomessen.

  Les saken
 • Virke bekymret for svenskehandelen
  Publisert: 21.03.2018 Forfatter: SPORT

  Til tross for svak norsk krone, har ikke årsveksten for grensehandelen vært sterkere siden 2013. Det koster Norge dyrt, i både arbeidsplasser, verdiskapning og skatteinntekter.

  Les saken
 • Forventer 4 % vekst i 2018
  Publisert: 19.03.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Norsk sportsbransje har tatt 41 prosent av veksten for sport, klær og sko i perioden 2008 til 2016. Det kom fram på Virkes konjunktur-seminar mandag. Virke forventer en vekst på 4 prosent inneværende år for sportsbransjen.

  Les saken
 • Vil at Norge skal bli fjerde største marked
  Publisert: 19.03.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Odlo skal tilbake til røttene. Det betyr økt fokus på Norge, innovasjon og sport. Odlo har som målsetning at det norske markedet skal bli deres fjerde største i løpet av noen få år.

  Les saken
 • Nike-direktører slutter etter «guttekultur»-avsløringer
  Publisert: 19.03.2018 Forfatter: SPORT

  MeToo-kampanjen rammer nå også internasjonal sportsbransje. Sist torsdag trakk Nike-presidenten seg etter anklager om «guttekultur» i selskapet.

  Les saken
 • Forsiktig optimisme, men Virke er bekymret
  Publisert: 19.03.2018 Forfatter: SPORT

  Nye tall tyder på at de norske handels- og tjenestenæringene venter en beskjeden økning i antall ansatte fremover. Likevel faller Norge ned fra topplisten over landene som er best på å få folk i jobb.

  Les saken
 • Åpnet sitt 33. varehus
  Publisert: 15.03.2018 Forfatter: SPORT

  Torsdag åpnet XXL sitt 33. varehus i Norge – nærmere bestemt på Stoa i Arendal.

  Les saken
 • Knut Flakk har store planer for Devoldfabrikken
  Publisert: 15.03.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Devold-eier Knut Flakk ønsker å ruste Devoldfabrikken på Langevåg ytterligere opp, slik at det blir et handelssenter med 1.5 millioner besøkende årlig.

  Les saken
 • Anton utfordrer bransjen igjen
  Publisert: 15.03.2018 Forfatter: SPORT

  Igjen ønsker Anton Sport å utfordre resten av sportsbransjen ved å invitere aktørene i bransjen til å delta i Anton Challenge. Utfordringen finner sted i forbindelse med Oslo Triathlon.

  Les saken
 • Stor suksess med messe i Stavanger
  Publisert: 14.03.2018 Forfatter: SPORT

  MX Sport Norge arrangerte hardvaremesse i Stavanger 9.-11. mars. Butikker fra hele landet var samlet for faglig påfyll og innkjøp av nye friske varer til kommende vintersesong.

  Les saken
 • Intersport Oppdal beste butikk
  Publisert: 14.03.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Intersport Oppdal stakk av med prisen for beste Intersport-butikk da kjeden holdt samling på Gardermoen sist helg. Samme butikk vant samme pris for fire år siden.

  Les saken
 • adidas satser på fotball-VM
  Publisert: 14.03.2018 Forfatter: Morten Dahl

  Fotball-VM skal i år arrangeres i Russland. I den forbindelse har adidas inngått et samarbeid den russiske skokjeden Zenden for å promotere merkevaren ekstra under arrangementet.

  Les saken