Nyhetsarkiv

 • Unik fotoserie fra ASICS
  Publisert: 11.12.2014 Forfatter: SPORT

  ASICS har publisert en egen fotoserie for å vise frem den nye kolleksjonen løpeklær, vår/sommer 2015. Klærne er designet for å holde løperen avkjølt, selv under svært varme forhold.

  Les saken
 • Tecnica selger Dolomite
  Publisert: 11.12.2014 Forfatter: Morten Dahl

  Tecnica-gruppen kommer til å selge Dolomite til et amerikansk investeringsfond. Prisen vil være 6,7 millioner Euro pluss verdier i lagerbeholdning osv.

  Les saken
 • Morsomt utvidet Swix-julebord
  Publisert: 08.12.2014 Forfatter: Morten Dahl

  Swix Sport inviterte fredag 5. desember til et «utvidet julebord» på Lillehammer. Leverandøren hadde leid Brenneriet nattklubb, som også er kjent som Flamingo Club fra TV-serien «Lillyhammer».

  Les saken
 • MX Sport sender 80 ansatte på skitest
  Publisert: 08.12.2014

  MX Sport sender hvert år sine ansatte på skitest i Myrkdalen i begynnelsen av desember. Men i påvente av snø og sesongåpning er skitesten utsatt til 10. – 11. januar. Da har MX Sport også skimesse for kundene.

  Les saken
 • Johan Ekeroth ny adm. dir. i Didriksons
  Publisert: 04.12.2014 Forfatter: SPORT

  Johan Ekeroth blir fra 1. januar 2015 ny administrerende direktør i sportsmoteselskapet Didriksons, med hovedkvarter i Borås i Sverige og Gjøvik i Norge.

  Les saken
 • Mylna satser på sportsernæring
  Publisert: 04.12.2014 Forfatter: SPORT

  Mylna har inngått avtale med Sponser om distribusjon og markedsføring i Norden. Ernæringsfysiolog og en av Norges beste kvinnelige maratonløpere, Tone Ilstad Hjalmarsen, er ansatt som produktkoordinator.

  Les saken
 • Toppløpere velger Johaug
  Publisert: 04.12.2014 Forfatter: SPORT

  Flere og flere kvinnelige skiutøvere i verdenstoppen velger å gå med Johaug®-hansker i skisporet. Blant annet bruker halve det norske langrennslandslaget de spesialsydde hanskene. Og nå har Team Johaug fått flere medlemmer.

  Les saken
 • Produktnytt-endringer
  Publisert: 04.12.2014 Forfatter: SPORT

  Fra nummer 1 2015 vil det koste penger å få produktnytt på trykk i SPORT.

  Les saken
 • Flere handler julegavene på nett
  Publisert: 28.11.2014 Forfatter: SPORT

  - Vi ser en betydelig vekst i julehandelen på nett i år. Flere og flere foretrekker å ta julegavekjøpene fra sofaen hjemme, sier Johanne Kjuus, leder Analyse og bransjeutvikling i Virke.

  Les saken
 • Odlo åpnet i Stockholm
  Publisert: 28.11.2014 Forfatter: Morten Dahl

  Odlo åpnet i midten av november en shop-in-shop-løsning i varehuset NK i Stockholm. Det er et ledd i selskapets strategi om også å etablere seg i det svenske markedet.

  Les saken
 • - Meningsløs grense på 350 kroner
  Publisert: 21.11.2014 Forfatter: Morten Dahl

  - Enigheten om en momsgrense på 350 kroner for netthandel fra utlandet fremstår som helt meningsløs politikk fra Regjeringen. Jeg finner ingen gode argumenter for å forskjellsbehandle norske og utenlandske aktører. Det sier administrerende direktør i Sportsbransjen AS, Bård Kristiansen.

  Les saken
 • 10 % økning i tredje kvartal
  Publisert: 20.11.2014 Forfatter: SPORT

  Nordmenns appetitt for sportsutstyr ser ikke ut til å avta. I tredje kvartal økte salget i sportsbransjen med 10 prosent sammenliknet med tilsvarende kvartal i fjor.

  Les saken
 • Fenix tar grep om Europa
  Publisert: 14.11.2014 Forfatter: Morten Dahl

  Fenix Outdoor AG styrker seg ytterligere på det europeiske markedet ved at konsernets selskaper Naturkompaniet og Partioaitta går sammen med tyske Globetrotter Ausrüstung med Frilufts Retail Europe AB som morselskap.

  Les saken
 • Inviterer til bransjeseminar om løping
  Publisert: 14.11.2014 Forfatter: Morten Dahl

  27. november inviterer Runner’s World til seminar OM løping og trendene rundt denne formen for fysisk aktivitet. Flere fra bransjen skal delta på seminaret.

  Les saken
 • Kari Traa med krafttak for Movember
  Publisert: 14.11.2014 Forfatter: SPORT

  Kari Traa oppfordrer alle til å bli med på hennes innsamlingslag til Movember og gir samtidig 100 000 kroner til kampanjen.

  Les saken
 • - Liten økologisk modernisering i sportsbransjen
  Publisert: 12.11.2014 Forfatter: Eirik Arnesen

  - Det er et interessant paradoks at en næring som reklamerer for mer nærhet til ren natur ikke har tatt et enda tydeligere miljøansvar. En såkalt økologisk modernisering har kommet ganske kort i sportsbransjen, mener sier forsker Ingun Grimstad Klepp ved Statens institutt for forbruksforskning.

  Les saken
 • Vestlige produsenters krav skaper utfordringer i lavkostlandene
  Publisert: 12.11.2014 Forfatter: Morten Dahl

  Mange leverandører av varer i Kina, India og Vietnam mener at vestlige produsenters pruting på pris er med på å skape dårligere arbeids- og lønnsforhold for fabrikkansatte i de nevnte landene. Sportsbransjens leverandører kjenner seg ikke helt igjen beskrivelsen.

  Les saken
 • Frittstående – og leverer gode resultater
  Publisert: 12.11.2014 Forfatter: Morten Dahl

  Oslo Sportslager har fortsatt en god standing i bransjen og blant kundene. Dette til tross for at butikken fremdeles er frittstående og kanskje har bransjens mest umoderne og kronglete lokaler.

  Les saken
 • Nominer til "Jul på hjul"-aksjonen
  Publisert: 29.10.2014 Forfatter: Morten Dahl

  Sportsbransjen AS’ egne juleprosjekt «Jul på hjul» har fått en god start. Mange av aktørene i bransjen har bidratt med utstyr. Nå er det mulig å nominere kandidater på facebook på hvilken organisasjon som skal få glede av alt sportsutstyret.

  Les saken
 • Nike mest verdifulle sportsmerkevare
  Publisert: 29.10.2014 Forfatter: Morten Dahl

  Det er ikke første gang Forbes rangerer Nike som den mest verdifulle merkevaren innen sport.

  Les saken
 • Reebok selges?
  Publisert: 29.10.2014 Forfatter: Morten Dahl

  Kinesiske investorer skal være interessert i å kjøpe Reebok fra adidas. Det melder amerikanske medier.

  Les saken
 • Går inn i styret i fotballklubb
  Publisert: 29.10.2014

  Pumas norske sjef, Bjørn Gulden, får flere verv.

  Les saken
 • Swix kjøper opp skisporet.no
  Publisert: 23.10.2014

  Swix blir majoritetseier i Skisporet.no, markedets ledende nettportal for nett og mobilbasert prepareringsstatus av langrennsløyper.

  Les saken
 • Verdens kjeder vokser ikke like mye
  Publisert: 23.10.2014 Forfatter: Morten Dahl

  Verdens største sportskjeder fortsetter å øke omsetningen, men ikke i like stor grad som i 2012. Ifølge Sporting Goods Intelligence (SGI), vokste kjedene med 6,8 prosent i 2013 mot 10,2 prosent året før.

  Les saken
 • Solberg sto på sitt
  Publisert: 22.10.2014 Forfatter: Morten Dahl

  Det var ingen anger å spore da Erna Solberg fikk konkrete spørsmål om 500 kronersgrensen for handel på internett i Stortingets spørretime onsdag formiddag.

  Les saken