Twentyfour sponser Holmenkollen Skifest

Publisert: 10.12.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven
Twentyfour sponser Holmenkollen Skifest
FESTANTREKK. Det offisielle Holmenkollen Skifestival frivillig-antrekket fra Twentyfour. Foto: Stine Stenseth.

Twentyfour blir ny klespartner til Holmenkollen Skifest fra og med sesongen 2020.

Våre 1800 frivillige jobber i stor grad ute under våre arrangement. Mars er en måned som kan by på alt fra minus 10 til pluss 10 på gradestokken og da må vi ha funksjonelt tøy. Sammen har vi utviklet en jakke som er spesielt tilpasset de frivillige sine arbeidsoppgaver og behov. Jakken er uten fluor i impregneringen og med et ytterstoff i resirkulert polyester. Resultatet vil sørge for at alle i Holmenkollen Skifestival er godt kledd under gjennomføringen av verdens største og beste Skifestival.

-De frivillige er våre viktigste støttespillere og ambassadører og det at de er fornøyde er ekstremt viktig for oss. Vi har fått en klespartner som har tatt de frivillige på alvor og lyttet til de tilbakemeldingene og innspillene vi har kommet med, det er vi veldig takknemlige for, sier Kristin Vestgren Sæterøy, daglig leder i Holmenkollen Skifestival.

I tillegg til frivilligantrekk vil Twentyfour ha klesutsalg på arenaen under Skifest & Raw Air, og sesongfinalen i Skiskyting.

-I Holmenkollen Skifestival jobber vi hver dag for å minimere fotavtrykket vårt. Da er det avgjørende å få med samarbeidspartnere som tenker, og jobber for det samme. Vi er stolte over å ha Twentyfour med oss på laget, dette samarbeidet gleder vi oss til», sier Sæterøy.

-Vi er stolte av å komme på lag med Holmenkollen Skifestival – arrangementene til Holmenkollen Skifestival er events vi har hatt lyst til å bli en del av fordi Kollen kombinerer både norsk tradisjon og innovasjon med opplevelser, noe som ligger i Twentyfour sitt DNA, sier Tom Erik Mykjåland.

Om TWENTYFOUR
Next Sport AS har designet og utviklet fritids-, sports- og barneklær siden 2006. Merkevarene Twentyfour, Gullkorn Design og Daniel Franck er designet og utviklet i Norge av deres egne designere. Konsernet har en totalomsetning på rundt 170 MNOK (2018). Next Sport AS har 33 ansatte i Norge med hovedkontor og showroom i Kristiansand, og eget showroom i Oslo, og er medlem i Etisk handel Norge.

Kalender

Annonse