TEMPO AS etablerer seg i Danmark

Publisert: 22.05.2017 Forfatter: SPORT
TEMPO AS etablerer seg i Danmark
TIL DANMARKNorske TEMPO AS etablerer seg nå i Danmark.

TEMPO AS har besluttet å etablere seg i Danmark. Tempo AS har agenturet på en rekke merkevarer, samtidig som de har stor erfaring med å produsere sykler til de store kjedene.

I år åpner det seg nye muligheter for å produsere alle typer sykler – konkurrensedyktige og til riktig kvalitet.

TEMPO AS er en del av DALEMA-konsernet, som har en rekke selskaper med en samlet omsetning på ca 800 millioner kroner, med blant annet kontorer i Østen. Derfor kan de finne de riktige leverandørene og følge produksjonen tett for å sikre kvaliteten. Antallet gjør at pris og kvalitet blir riktig.


Stort potensiale
- Vi ser et stort potensiale i det danske sykkel- og sportsmarkedet. Derfor har vi innledet et samarbeid med Brian Nygaard Vinjebo, som skal stå for implementeringen i Danmark. Backoffice-funksjonene håndteres fra Norge, slik at Nygaard Vinjebo kan konsentrere seg om å utvikle markedet sammen med kundene i Danmark, sier daglig leder for TEMPO AS i Skandinavia, John R. Kristiansen.

Han mener kombinasjonen av den lokale erfaringen og tilstedeværelsen Nygaard Vinjebo og det solide økonomiske fundamentet og erfaringen fra det norske mor-selskapet, er den riktige modellen for å levere et konsept som kan skape verdi for de større aktørene og kjedene på det danske sykkelmarkedet.re et


Kan bli en viktig aktør
- Jeg ser veldig fram til de utfordringer, som dette samarbeide medfører. Jeg er glad for å bli i sykkelbransjen, men setter også pris på de nye vinkler, som den nye jobben gir. Jeg har tro på at TEMPO AS kan bli en viktig aktør på det danske markedet og den reisen ser jeg fram til å bli en del av, sier Brian Nygaard Vinjebo i en kommentar.

Kristiansen sier på sin side at han ser fram til å samarbeide med Nygaard Vinjebo på det danske markedet.

- Vi er markedsledende i flere kategorier i Norge og dette er også vår målsetning i Danmark. Jeg gleder meg til å møte de danske kundene i den nærmeste fremtid, sier Kristiansen.