Tar over salgsansvaret i Danmark

Publisert: 10.10.2017 Forfatter: SPORT
Tar over salgsansvaret i Danmark

Mizuno har inngått en avtale med Sports Group Denmark, som overtar salgsansvaret i Danmark med virkning fra 1. oktober 2017

- Mizuno ønsket en sterkere representasjon og større synlighet i det danske markedet. Med avtalen med Sports Group Denmark har vi fått en sterk, strategisk partner som kan være med å effektuere vår nordiske strategi og vekstplan, uttaler Børge Wetteland, regionsansvarlig for Mizuno Nordic.

 

Kjent merke
Mizuno er et stort og anerkjent merke i både Asia, Sør-Amerika og USA innenfor flere sportsgrener. I Danmark er Mizuno primært kjent for kategoriene løp og indoor. Det er også disse kjernekategoriene Sports Group Denmark i første omgang vil fokusere på. Mens øvrige kategorier som blant annet fotball og tennis vil følge etter.

 

- Vi er glade og stolte over at Mizuno har valgt oss som deres nye samarbeidspartner i Danmark. Det er vårt klare mål og forventning at vårt sterke multibrand konsept vil løfte Mizuno til et nytt nivå, uttaler direktør Bjarne Jeppesen, Sports Group Denmark.

 

    Endringer

I forbindelse med overtakelsen skifter Mizunos kjente ansikter i Danmark, Jan Guldbæk og Nikolaj Jacobsen, til ny jobb i Sports Group Denmark, hvor de ansettes som henholdvis salgsdirektør og selger.