Stor suksess med messe i Stavanger

Publisert: 14.03.2018 Forfatter: SPORT
Stor suksess med messe i Stavanger
HOLDT MESSE: MX Sport holdt sin egen hardvaremesse i "hjembyen" Stavanger sist helg. Det var ifølge kjeden selv en suksess. FOTO: MX SPORT

MX Sport Norge arrangerte hardvaremesse i Stavanger 9.-11. mars. Butikker fra hele landet var samlet for faglig påfyll og innkjøp av nye friske varer til kommende vintersesong.

Tradisjonsrike Hotel Atlantic midt i hjertet av Stavanger var arena for messen. Messegeneral Arnt Lillesand sier at samspillet mellom leverandører og MX Sport-butikkene fungerte utmerket. Det var stor pågang og høy aktivitet på alle messestandene gjennom de to dagene messen pågikk.

MIDDAG: Festmiddag på lageret ble en ny og flott opplevelse for mange. FOTO: MX sPORT

Besøk hos lokale butikker
Butikker kom reisende fra Kirkenes i nord til Lillesand i sør. I tillegg til innkjøp hadde messen fokus på regionsmøter og produktkurs for butikkansatte.

MX Sports slagord;  “Litt mer personlig”  gjenspeilet seg i et rikholdig program utover selve messen. Besøk hos lokale butikker og omvisning på MX Sport Norge sitt hovedkontor.

Fredag kveld var det dekket til festmiddag på MX Sport Norges lager. En annerledes vri som ble satt stor pris på av leverandører og butikker. For mange av de 100 gjestene ble middagens høydepunkt en intimkonsert med Hanne Sørvaag.

 

Byvandring i Stavanger
Lørdag ettermiddag var det lagt opp til en byvandring i Stavanger. Man var innom Gamle Stavanger, Domkirken, Vågen, Fargegaten og det nye konserthuset. Kvelden ble avsluttet med en flott middag på en av byens mange restauranter.

TIL TOPPS: MX Sports hardvaremesse ble avsluttet med tur til Preikestolen. FOTO: MX SPORT

Søndag tok de aller sprekeste turen til Preikestolen. Rufsete vær og islagte stier stoppet ikke den spreke gjengen.
- Vi jobber jo i MX Sport og vet å kle oss etter forholdene, var kommentaren fra en av deltagerne.

Leverandører og butikker er samstemte i sine udelt positive tilbakemeldinger.

- Med så mye god feedback frister dette til gjentagelse, avslutter messegeneral Arnt Lillesand.