Stadium Outlet etablerer seg i Norge

Publisert: 13.06.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven
Stadium Outlet etablerer seg i Norge

Den svenske kjeden Stadium Outlet åpner to nye butikker i Norge i løpet av året.

Stadium Outlet er et selskap i Stadium-konsernet som driver lavprisbutikker innen sport og sportsmote på både det svenske og finske markedet med over 50 butikker. I løpet av 2019 vil kjeden utvide, og etablerer Stadium Outlet i to norske byer.

-Vi har funnet to lokaler som passer Stadium Outlet. Disse blir som mange av våre andre etableringer i eller omkring ett handelsområde, sier Anders Bejsy, administrerende direktør i Stadium Outlet. Nøyaktig adresse har han ikke anledning til å gå ut med nå.

Først ut er Kristiansand og Moss 

Outlet-konseptet er et satsingsområde for Stadium-konsernet. De siste årene har det skjedd en kraftig ekspansjon av konseptet i Sverige og Finland, og nå etablerer kjeden seg i Norge. Først ut er Kristiansand og Moss. Kjeden har allerede begynt rekruteringen i det norske markedet og ifølge stillingsutlysningene vil oppstart i Moss skje i november, mens åpningen i Kristiansand er planlagt til oktober.

Har dere planer om videre vekst?
-Vi er trygge på konseptet vårt og vil la det vokse gjennom å fortsette og utfordre bransjen. Det norske markedet er derfor interessant for oss å teste, sier Bejsy, som foreløpig holder på planen om å åpne to butikker innen årets slutt.

Hva slags utvalg vil dere satse på?
-Kunder som har vært i våre butikker i Sverige og Finland vil kjenne seg igjen i vårt sortiment og tilbud også i Norge, men vi må selvfølgelig tilpasse oss på best mulig måte for å møte kundenes forventninger. Basisen vil være lik som i våre andre markeder, der vi tilbyr ett brett sortiment av merkevarer som selges til en lavere pris enn tilsvarende produkt på markedet.

Familieeid

Fra april i år er Stadium Group 100 prosent eid av gründerne Ulf og Bo Eklöf og deres familier, etter at de kjøpte tilbake eierandelene fra Ikano AB.

Kalender

Annonse