Stadig flere i medlemmer i bransjeorganisasjonen

Publisert: 01.03.2018 Forfatter: Morten Dahl
Stadig flere i medlemmer i bransjeorganisasjonen
NYE MEDLEMMER: Adm. dir. i Norsk Sportsbransjeforening, Trond E. Hansen, opplyser at det jobbes med å få stadig flere medlemmer i bransjeorganisasjonen. FOTO: MORTEN DAHL

Siden Norsk Sportsbransjeforening (NSBF) ble etablert for om lag et år siden har foreningen fått til sammen sju nye medlemmer. Og flere er på vei.

- Vi er svært glade for og fornøyde med at stadig flere av bransjens aktører ser nytten med å være med i Norsk Sportsbransjeforening, sier adm. dir. i foreningen, Trond E. Hansen. De sju som har tegnet medlemsavtale siden foreningen ble etablert for om lag et år siden er Garmin, Polar, Icon Distribution, X-Life, Shimano og Norsk Fjellsport fra leverandørsiden. I tillegg har Sport Norge på kjedesiden blitt medlem.

Flere på trappene
Hansen kan fortelle at flere aktører har sagt at de ønsker å bli med i foreningen, og for mange av disse er det egentlig bare signeringen som gjenstår.
- Vi jobber også med andre som kan og ønsker å bli med i bransjeforeningen. For å bli med i foreningen må medlemmene ha minimum 50 prosent av virksomhetens omsetning i Norge og det må være innenfor omsetning/salg av sports- og fritidsutstyr. Det åpnes for at selskaper som har en mindre andel av totalomsetningen innenfor sport også kan være medlem, men da skal selskapets omsetning innenfor sport være tydelig avskilt i egen divisjon/avdeling, sier Hansen.
Alle som er med i Norspo AS er medlemmer i NSBF, og det er også alle kjedene.
Ønsker din bedrift å være med i Norsk Sportsbransjeforening, ta kontakt med: trond.evald.hansen@sportsbransjen.no