Rab er årets sponsor av Fjellfilmfestivalen

Publisert: 05.09.2019 Forfatter: Annonsørinnhold
Rab er årets sponsor av Fjellfilmfestivalen

Rab, den britiske produsenten av tekniske klær og friluftsutstyr, bygger videre på suksessen i det norske markedet og vil være den offisielle sponsoren for Fjellfilmfestivalen i 2019. Festivalen finner sted 13. - 15. september i Gjendesheim.

Som en del av sponsoravtalen vil Rab være en integrert del av arrangementet og levere teknisk yttertøy til alle Fjellfilmfestivalens ansatte og frivillige. I tillegg vil representanter fra Rab være til stede på festivalen og bidra med en rekke aktiviteter som tar sikte på å løfte festivalopplevelsen for deltakerne.
 
På filmfestivalen vil du også finne Rab sin lagutøver og profesjonelle klatrer, Tom Randall, som er viden kjent i frilufts- og klatremiljøet. Randall vil holde et foredrag og et klatrekurs under festivalen, hvor han vil dele sin ekspertise.
 
– For oss var et samarbeid med Fjelfilmfestivalen et logisk steg å ta. Rab startet med produksjon av klær og soveposer til ekspedisjonsbruk, men lager i dag produkter som brukes flittig til alt av fjellaktiviteter, sommer som vinter, i Norge og over hele kloden. Vi tror at sponsingen ytterligere vil styrke vårt allerede gode forhold til norske forbrukere og vi gleder oss til å møte 1200 friluftsinteresserte mennesker på Fjellfilm, sier Lindy L. Maurseth, daglig leder i Equip Norge AS, som er ansvarlig for merkevarene Rab og Low Alpine i Norge.
 
Sponsingen av Fjellfilmfestivalen kommer etter flere sammenhengende år med jevn vekst for Equip Norway AS. Omsetningen i 2016/17 var 23,7 millioner kroner, mens driftsresultatet endte på 6,6 millioner. I 2017/18 økte de med rundt 28 prosent til 32.795 millioner kroner og driftsresultatet endte på 5,7 millioner kroner.
 
– Vi har siden Equip Norway ble opprettet hatt en eventyrlig reise og vi har vokst mer enn forventet hvert år. For året 2018/19 vil omsetningen bli 44,5 millioner og for året 2019/20 så håper vi å passere en omsetning på 60 millioner kroner. Vi er veldig takknemlig ovenfor våre lojale forhandlere som har jobbet sammen med oss siden starten og til alle forbrukere som har tatt så vel imot produktene våre.
 
Som en anerkjennelse av veksten, mottok Equip Norway AS en Gaselle-pris i 2018. Prisen deles ut av Dagens Næringsliv til bare 1% av norske selskaper som oppfyller deres strenge krav.
 
Fjellfilmfestivalen på Gjendesheim, med omtrent 1200 deltagere, er Norges største filmfestival for fjellfilmer. Fjellfilmfestivalen arrangeres av Stiftelsen Fjellkultur, som er opprettet av forlaget Fri Flyt AS og Den Norske Turistforening. Stiftelsen skal fremme film- og kulturuttrykk knyttet til naturopplevelser. www.fjellfilm.no

 

OM Rab

Siden 1981 har Rab® utviklet produkter for fjellklatring, klatring og andre friluftsaktiviteter, som regnes som de beste i kategorien. I 2013 opprettet engelske Equip Outdoor Technologies et eget datterselskap i Norge, som fikk ansvaret for merkene Rab og Low Alpine.
For å se Rab sitt produkttilbud, besøk: https://rab.equipment