Puma forlenger med HamKam

Publisert: 22.12.2017 Forfatter: Morten Dahl
Puma forlenger med HamKam
FORLENGER: Puma forlenger med HamKam.

Puma ikke bare forlenger samarbeidet med HamKam, men også utvider kontrakten til å gjelde alle lag i klubben. Nå skal også breddelagene bruke den tyske katten på draktene.

HamKam og Puma har samarbeidet siden 2015, og har nå forlenget avtalen. 2018 er et spesielt år for Hamar-klubben: Klubben er tilbake i OBOS-ligaen samtidig som den feirer 100 år. Pumas daglige leder i Norge, Jarle Finnestrad, er godt fornøyd med at avtalen forlenges, ifølge klubbens egen hjemmeside:

Frontet Puma på en god måte
- Samarbeidet har fungert meget bra, og klubben har frontet vårt varemerke på en svært god måte. Vi gleder oss fra 2018 å kunne få samlet både bredde og topp under en paraply og at alle lag i HamKam nå kun skal bruke Puma, sier Finnestrand til klubbens hjemmeside. I tillegg til å være totalleverandør til klubben, har Puma også et nært samarbeid med klubbspesialisten Freske Fraspark i Hamar, noe som betyr at Puma i tillegg til å bekle klubblagene, også kan selge effekter til medlemmer og supportere. Den nye avtalen er for fem nye år og begynner å løpe fra 2018.
HamKam er også svært godt fornøyd med å ha fått forlenget avtalen med Puma.

Eneste OBOS-liga-laget
- Vi ser fram til å samarbeide med Puma vider. Vi er det eneste laget i OBOS-ligaen som bruker Puma, og vi nyter stor tillit hos leverandøren, sier markedssjef Mehran Amundsen-Asari i HamKam.