Puma blir sponsor for Friidrettsforbundet

Publisert: 01.03.2018 Forfatter: SPORT
Puma blir sponsor for Friidrettsforbundet
SIGNERT KONTRAKT: Pumas norske sjef, Bjørn Gulden, har signert en sponsoravtale med Norges Friidrettsforbund. FOTO: PUMA

I en pressemelding fra Norges Friidrettsforbund (NFF) går det fram at Puma blir forbundets nye sponsor og kles- og utstyrsleverandør.

– Det å bli samarbeidspartner med norsk friidrett er spennende, både for meg personlig og for Puma, sier Pumas norske toppsjef Bjørn Gulden. Han er tidligere fotballproff.
– Den nye generasjonen utøvere i norsk friidrett passer godt inn i vårt konsept og matcher vårt slagord «Forever Faster», sier han videre.

Tradisjonsrik
– Vi er svært glade for å ha Puma med på laget. De er en tradisjonsrik og sterk merkevare som er i fin fremgang, sier generalsekretær Kjetil Hildeskor i Norges Friidrettsforbund.
– I tillegg til at vi er fornøyd med avtalen er det spesielt hyggelig for oss i norsk friidrett å samarbeide med en internasjonal aktør som har en norsk toppsjef, fortsetter han.

Norsk friidrett i framgang
Norsk friidrett har fått en solid oppsving etter Karsten Warholms inntok på den internasjonale scenen med VM-gull på 400 meter hekk.
Puma er også utstyrsleverandør og personlig sponsor for sprintlegenden Usain Bolt.
Fram til nå har det vært Craft som har vært sponsor og utstyrsleverandør.