Over 80 utstillere og «nytt» sted

Publisert: 04.08.2017 Forfatter: SPORT
Over 80 utstillere og «nytt» sted
FLERE ENN 80 UTSTILLERE: Norspomessen samler mer enn 80 leverandører når den starter søndag 13. august. Den finner sted i X Meeting Point (tidligere Exporama Senteret), som framstår som et moderne messe- og konferansesenter. FOTO: X MEETING POINT

Etter noen år med stadig nedgang av utstillere og besøkende, ser man nå en trend i at flere kommer på Norspomessen. Norspomessen er sportsbransjens desidert viktigste samlings- og markedsplass og holder stand som Nordens største sportsfagmesse.

Mer enn 80 utstillere har meldt seg på til Norspomessen denne gang, og den finner altså sted på X Meeting Point – som er tidligere Exporama Senteret. Med X Meeting Point framstår det gamle messe- og konferansestedet i helt ny drakt med tilliggende hotell og en helt ny konferansedel.

MODERNE: Nye X Meeting Point er tiltalende og moderne, og gir et løft ogso for Norspomessen 13. og 14.august. FOTO: X MEETING POINT
- Dette kommer til å gi et løft også for Norspomessen. Norge er et langstrakt land som gir utfordringer for bransjens leverandører når de skal nå alle landets butikker. Nå samles bransjen i tradisjon tro over to dager på Hellerudsletta, sier daglig leder i Norspo AS, Trond Evald Hansen, som venter opp mot 2000 besøkende i løpet av messeperioden. I samarbeid med de påmeldte utstillerne, jobber administrasjonen til Norspomessen med å invitere alle bransjens butikker i Norge og de andre nordiske landene.

Oppfordrer leverandørene
-Jeg vil sterkt oppfordre alle utstillerne om å ta kontakt med flest mulig butikker på forhånd for å sikre seg besøk på sin egen stand. Vi som arrangør skal gjøre vårt for at messen blir mest mulig suksessrik, men dere utstillere må også bidra til å få økt besøk ved å få besøkende til deres egne stands, sier Hansen.

 

Ta kontakt med SPORT
Redaktør Morten Dahl vil som vanlig være på Norspomessen, og redaktøren for SPORT og www.sportsbransjen.no ønsker at alle de som har noe på hjertet og som de ønsker skal ut til bransjen, tar kontakt i forkant av messen, slik at det kan arrangeres et mulig møte på messen. Kontakt redaktøren på mail: morten.dahl@sportsbransjen.no eller på telefon: 90737880.

2000 BESØKENDE: Det antas at det kommer nærmere 2000 besøkende i løpet av messeperioden som inkluderer Norspomessen neste helg. FOTO: X MEETING POINT