Nytt om navn

Publisert: 09.03.2018 Forfatter: SPORT
Nytt om navn

Folk i bransjen bytter jobb. Her er en liten oversikt over noen som har begynt i nye stillinger den siste tiden.

Ny klubbansvarlig hos Craft
CRAFT: Cato Eikenes Richardsen.
Cato Eikenes Richardsen
(44) er ansatt som ny klubbansvarlig hos Craft. Han skal bygge opp Crafts klubbsatsing mot lagsport, ski, sykkel og løp. Richardsen har lang fartstid fra bransjen, og begynte i SATS Sports i 2002, og i 2003 ble han ansatt i Scan Trade som klubbselger. Dette er en stilling han har hatt helt til han ble ansatt som klubbansvarlig i Craft fra 1. februar i år.
Eikenes Richardsen er bosatt i Drøbak med kone og tre sønner, og er aktiv i idrettsmiljøet lokalt, blant annet som trener. Hans store fritidsinteresser er lagidrett, og spesielt fotball og innebandy. Han er også interessert i løping, sykling og langrenn. Han er tidligere aktiv ishockey-spiller.

TUFTE: Julie Torp
Eksport-ansvarlig hos Tufte
Julie Torp
(30) er ansatt som eksport-ansvarlig hos Tufte Wear. Torp har vært med å bygge opp WIF Fitness i London. Dette er et konsept med treningsklær/sko og de har tre butikker i den britiske hovedstaden, pluss en i Dubai og en Hong Kong. Torp pendler for tiden mellom Hong Kong og Oslo, og har i en treårsperiode vært modell for Tutte, og det var på denne måten hun kom inn i selskapet. Torp er utdannet statsviter, og konkurrerer i crossfit på fritiden.

Nye hos Dale
Dale of Norway har ansatt tre nye personer i sentrale posisjoner i selskapet:

DALE 1: Jannik Meyer
Jannik Meyer
(49) er ansatt som salgsdirektør og begynte i Dale desember i fjor. Han kommer fra stillingen som salgssjef for Neteltorget. Før det var jobbet han i Coop-systemet, først som butikkdirever og deretter fra 1997 sentralt med kjededrift.
Meyer er bosatt i Bergen, og er gift og har fire barn. Han er svært opptatt av biler og båter på fritiden, men den store hobbyen er mat.
John-Olav Evans fikk et kort opphold i Bergans. Han begynte i Hokksund-bedriften sist sommer som international strategic account manager, der han hadde ansvaret for å betjene og utvikle Bergans’ distributører og viktigste strategiske kunder på det internasjonale markedet. Men nå, etter bare et halvt års tid, har han DALE 2: John Olav Evans

DALE 3: Cato Jensen
begynt i ny stilling hos Dale of Norway, som sponsoransvarlig. Evans er ikke ukjent med å jobbe med sponsing, da han i en årrekke jobbet som sponsorsjef for alpinlandslaget i Norges Skiforbund.
Cato Jensen (39) er begynt som eksportansvarlig hos Dale. Jensen er fersk i sportsbransjen, men har lang erfaring fra andre bransjer, og har spesielt jobbet i databransjen, men også vært innom et Singapore-basert selskap som jobber med software mot shipping og offshore. 39-åringen har utdannelse innen økonomi og administrasjon. Han begynte som eksport-ansvarlig for Dale i november i fjor. Han er ikke helt ukjent med Dale, da hans morfar jobbet mesteparten av sitt liv på Dale Fabrikker. Jensen er gift, har to barn og har golf, ski og reiser rundt omkring i verden som sine store hobbyer.