Ny daglig leder i Dale of Norway

Publisert: 14.03.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven
Ny daglig leder i Dale of Norway
Lars Andreas Midtgaard konstituert daglig leder i Dale of Norway.

Lars Andreas Midtgaard er konstituert som ny daglig leder i Dale of Norway as

Lars Andreas Midtgaard (54) er hentet inn for å styrke selskapet i en vekstfase. Nåværende daglig leder, Kari-Anne Gabrielsen, går tilbake til sin opprinnelige rolle som leder av selskapets økonomi-, IT og HR-funksjon og vil naturlig nok ha et tett samarbeid med Midtgaard på flere viktige områder.
Midtgaard kommer med lang erfaring fra produksjon, innovasjon, salg og markedsføring av merkevarer, blant annet som leder av Hansa Borg-konsernet i perioden fra 2005 til 2018.

Flytter ikke til Dale

Som konstituert daglig leder vet ikke Midtgaard hvor lenge han blir sittende i stillingen, derfor har han heller ingen planer om å flytte til Dalekvam.
-Vi har et kontor på Fornebu som jeg skal være på. Men jeg kommer til å bruke mye tid i Dale og være der hver uke, sier Midtgaard til sportsbransjen.

Satser internasjonalt

Midtgaard vil jobbe for vekst i nye markeder.
-Det første jeg vil gjøre er å bidra til at veksten opprettholdes, nasjonalt og særlig internasjonalt - og at marginene er der de skal være.
Hvilke føringer legger Rossignol som eier?
-Det er ikke så lenge den konstellasjonen har vart, så der er det mye å jobbe videre med og særlig med inngangen til en del markeder, sier Midtgaard.