Ny butikk for utleie av vintersportsutstyr

Publisert: 20.12.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven
Ny butikk for utleie av vintersportsutstyr
Driftsansvarlig på Ecosport, Ole Edvard Halmøy.

I desember åpnet Ecosport dørene i Kirkeveien 157 i Oslo. Den nye bedriften tilbyr utleie av vinterutstyr innen alpint, langrenn, randonee, snowboard, samt twintipski og beskyttelsesutstyr til både barn og voksne.

-De typiske kundene hos oss har vært barnefamilier og turister. Vi har hatt god økning siden starten selv om vi ikke har brukt så mye ressurser på markedsføring, forteller driftsansvarlig Ole Edvard Halmøy.

Oppstartsbedriften vil føle litt på markedet før de eventuelt ekspanderer med flere lokaler og mer utstyr. Nå samarbeider de med det svenske utleiekonseptet Sporthyra som er den første sportskjeden i Sverige som leier ut sportsutstyr i stort volum.
Ecosport Norge eies og drives av Christopher Dons, Espen Synnestvedt og Ole Edvard Halmøy. Alle tre har jobbet med salg av sportsutstyr. Dons har lang erfaring innen distribusjon som grunnlegger av Fluid Net AS. Espen Synnestvedt var grunnleggeren av surfebutikken Whitewater og Ole Edvard Halmøy har jobbet som selger i samme butikk, men har også erfaring innen utleie som surfeinstruktør i Lofoten. 

Utstyret som leies ut gjennom Ecosport er brukt, men vil alltid være i topp stand, lover de. Når sesongen er over, vil kundene få tilbud om å kjøpe utstyret.
Kundene kan leie utstyr for en hel vintersesong, men Ecosport tilbyr som mange andre i utleiebransjen også en mulighet for leie bare noen dager eller uker.

I likhet med andre aktører i sportsbransjen forteller Halmøy om en økende interesse for toppturutstyr. De merker en økende pågang av kunder som ønsker å leie.
-Vi merket at det er et stort behov for å kunne leie denne typen utstyr. Mange vil prøve å se om de liker dette, før de eventuelt investerer i så kostbart utstyr.

Kalender

Annonse