Norspomessen øker med ca 10 % fra i fjor

Publisert: 11.08.2017 Forfatter: SPORT
Norspomessen øker med ca 10 % fra i fjor
OPPGRADERT: X Meeting Point er nvanet på det sterkt oppgraderte Exporama Senteret hvor Norspomessen avholdes førstkommende søndag og mandag. FOTO: OLE PETTER BRATLIE

Søndag morgen åpner Norspomessen for 30. året på rad. Det blir to dager med visning og salg av neste års kolleksjoner av sportsutstyr og sportsmoter.

Stedet er X Meeting Point (tidligere Exporama Senteret). Stedet fremstår i helt ny drakt, med oppgraderinger til en moderne standard.

Passer Norspomessen perfekt

NY FASADE: Slik ser den nye fasaden og det nye hotellet ut. FOTO: OLE PETTER BRATLIE
-Anlegget består av de samme utstillingshallene som vi kjenner fra før, men har i tillegg et flunkende nytt hotell med restauranter, kafeer og barer. I tillegg er det nå en ny, funksjonell og moderne konferanse- og møteromsavdeling, sier kommersiell leder Ole Petter Bratlie, og legger til:
- Denne oppgraderingen passer jo perfekt med at Norspomessene i år feirer 30 års-jubileum. I tillegg er det også gledelig, for hele bransjen, å kunne registrere at det igjen er bred oppslutning om Norspomessen. Man må flere år tilbake for registrere oppslutning på dette nivået. Det gir signaler om at mange av leverandørene har lagt bak seg utfordringene som toppet seg for to, tre år siden.

Forholdene ligger til rette


- Forholdene skulle nå være vel tilrettelagt for at sportsbutikkene og butikkjedene kan gjennomføre effektive og riktige innkjøp for å møte forbrukernes ønsker og behov, sier Bratlie, som legger til at det er 10 prosent økning på messen fra i fjor.
FOREDRAG: Erik Skjerve fra SeeYou skal holde foredrag om Btukken i endring på Norspomessen.I år holdes drt et interessant foredrag av Erik Skjerve fra research-selskapet, SeeYou. Foredraget tar for seg BUTIKKEN I ENDRING. Skjerve deler sin innsikt og erfaring om hvordan man kan bygge lojale og beatlingsvillige kunderelasjoner. Kunder som velger å oppsøke butikkene igjen og igjen.