Mizuno inngår avtale med Forsvaret

Publisert: 30.05.2017 Forfatter: SPORT
Mizuno inngår avtale med Forsvaret
VALGTE MIZUNO: Forsvaret har valgt Mizuno som leverandør av treningssko. FOTO: FORSVARET

Mizuno Norge AS har inngått rammeavtale om leveranse av treningssko til Forsvaret.

Kontrakten som Mizuno har inngått med Forsvaret har en varighet på tre år, og omfatter leveranse av både løpesko og innendørsko. Mizuno har vunnet frem i en anbudskonkurranse med en rekke andre aktører.


- Anerkjennelse
- Det at Forsvaret har valgt oss som leverandør ser vi på som en viktig annerkjennelse av kvaliteten på Mizunos produkter, sier Børge Wetteland, daglig leder i Mizuno Norge AS.
- Det er en stor glede for oss å kunne innlede et samarbeid med Forsvaret, noe som passer godt inn i vår merkevareprofil med fokus på kvalitet, kontinuitet og gode produkter. I fremtiden vil de som avtjener førstegangstjeneste kunne få et par løpesko og et par innendørsko fra oss, fortsetter han.

- Kvalitet
Major Kaltenbråten i Forsvaret sier i en kommentar til avtalen at Forsvaret er opptatt av at de som tjenestegjør, benytter produkter av høy kvalitet.
- Mizuno Norge AS sitt tilbud ble etter en evaluering, vurdert til å ha det mest fordelaktige tilbudet, det vil si at pris og kvalitet ble veid mot hverandre. Kvalitet var vektet 30 prosent, sier Kaltenborn.

Første leveranse til Forsvaret fra Mizuno vil bli gjennomført i løpet av høsten 2017. Forsvaret har valgt sko av typen Wave Ultima 9 (løpesko) og Wave Bolt 7 (innendørsko).