Magneten Sport er blitt med i Sport Norge

Publisert: 17.01.2018 Forfatter: Morten Dahl
Magneten Sport er blitt med i Sport Norge
SPORT NORGE: Sport Norge er blitt majoritetseier i Magneten Sport på Ålgård. Det betyr at butikken blir en del av kjeden.

Magneten Sport på Ålgård er blitt solgt til Sport Norge. Odd Arne Larsen i Sport Norge sier at det er første gang den nye kjeden har kjøpt en butikk usett.

Sport Norge har ifølge Larsen kjøpt 51 prosent av aksjene i Magneten Sport på Ålgård. De tre som allerede var inne på eiersiden, fortsetter å være medeiere.

Fagkunnskap
Odd Arne Larsen sier til lokalavisa Gjesdalbuen at Sport Norge er på jakt etter butikker med fagkunnskap som drives på en sunn økonomisk måte av entusiastiske lokale eiere. Han legger til at de ukentlig sier nei til butikker som å bli en del av kjeden, men understreker at butikken på Ålgård var en perfekt match for Sport Norge. Det var etter tips fra to leverandører i bransjen som gjorde at Odd Arne Larsen og de andre i Sport Norge kjøpte Magneten Sport usett. Butikken skal fortsatt gå under samme navn.

Bedre priser
Medeier Egil Andre Ravndal sier lokalavisa at det blir et innkjøpssamarbeid der butikken får tilgang til bedre priser og noen nye produkter. Magneten Sport ble etablert i 2003.
Sport Norge har nå ni butikker, primært i området rundt Bergen, men også en i Bodø. Odd Arne Larsen sier til SPORT at Sport Norge er i dialog med flere butikker om oppkjøp og bli med i kjeden, men at han ikke røpe noe om hva slags og hvilke butikker dette er, før oppkjøpene er i boks.