Lederskifte i new wave norway as

Publisert: 06.06.2019
Lederskifte i new wave norway as
Morten Halvorsen (t.v.) overtar ansvaret for den globale tradingvirksomheten i konsernet. Tom Henriksen er hans etterfølger i stillingen som CEO i New Wave Norway AS.

Det er over 30 år siden Morten Halvorsen startet selskapet New Wave Norway AS i Sarpsborg. Nå venter nye utfordringer i Shanghai.

Selskapet passerer i år en omsetting på 350 millioner. De har 75 ansatte, og er nylig flyttet inn i moderne lokaler på Åkerbergmosen i Råde.

Morten Halvorsen går videre til nye utfordringer i konsernet New Wave Group AB, hvor han tiltrer som CEO for trading virksomheten på verdensbasis. Morten Halvorsen vil dermed få base i Shanghai.
På vei til Shanghai og nye utfordringer melder Halvorsen:

"etter over 30 år i stillingen som CEO for det norske selskapet, var det utrolig artig å bli forespurt om å ta denne nye stillingen. En virkelig utfordring, selv om det vil medføre mye reisevirksomhet. Takket være en forståelsesfull kone i Heidi, og flotte voksne barn, har de vært med på å gjøre dette mulig. Prosessen har gått fort, og jeg er nå på min første reise for å gjøre meg kjent med den asiatiske organisasjonen."
Stafettpinnen som ny CEO i New Wave Norway AS sendes videre til Tom Henriksen, som har vært med som avdelingsleder i selskapet i 11 år.

"New Wave Norway har de siste to årene gjennomgått en moderniseringsprosess som har gjort oss godt rustet for å møte fremtiden.

Kombinasjonen av sterke eiere og ett særdeles godt selskap er jeg trygg på at vi skal drive godt også i årene fremover.

Men den største grunnen til at jeg har tatt utfordringen er at jeg med 11 år i selskapet har erfart at vi har de aller beste menneskene med oss.

Kompetanse og holdninger er helt fantastisk, så summen av selskap, sortiment og medarbeidere vil gjøre oss sterke inn i fremtiden."

New Wave Norway AS er en storgrossist innen reklametekstiler, gaveartikler, sportsklær og yrkesklær.