Klart for On Snow for 20. gang

Publisert: 26.02.2018 Forfatter: Morten Dahl
Klart for On Snow for 20. gang
Førstkommende søndag og mandag er det igjen klart for On Snow på Geilo. Det er i år 20. gang arrangementet går av stabelen. ARKIVFOTO: MORTEN DAHL

Førstkommende søndag – 4. mars – er det igjen klart for On Snow på Geilo. Denne gang er det 20. gang arrangementet går av stabelen.

Når alpinleverandørene og butikkene samles til On Snow i Geilolia søndag 4. og mandag 5. mars, er det 20. gang arrangementet går av stabelen. Foruten et par år hvor On Snow har vært arrangert andre steder, har det alltid vært arrangert på Geilo.

20 utstillere

- Vi kommer til å markere jubileet med en liten feiring før bransjemiddagen søndag kveld fra kl 19, da blir det mingling i baren og gratis øl og bursdagskake, sier kommersiell leder i Norsk Sportsbransjeforening, Ole Petter Bratlie. Han sier at også denne gang kommer det 20 utstillere. I fjor var det om lag 200 besøkende, og det er godt håp om at minst like mange vil finne veien til Geilolia også denne gang.
Det blir ingen store overraskelser på On Snow denne gang. Det blir som vanlig NM for butikkansatte kl 13 på søndag med påfølgende premieutdeling. Det blir også servert den tradisjonsrike Norspo-pølsa til lunsj både søndag og mandag.
- Når arrangementet er ferdig på søndag, har vi leid ut seks showrom inne på Vestlia hotell. Her vil leverandørene vise fram sine siste produkter for besøkende, sier Bratlie videre. Bransjemiddagen finner sted kl 20.30 på søndag kveld.

«Nytt» hotell
Nytt av året er at Vestlia Hotell igjen er bygget ut, og de besøkende til On Snow vil spesielt legge merke til at restaurantavdelingen har fått et helt nytt utseende.
- Det at det er 20. gang On Snow arrangeres viser at dette er et bærekraftig arrangement, og innebærer testing som alpinbransjen synes er spennende og som gir faglig interessant utbytte, sier Bratlie. Han oppfordrer så mange som mulig til å bruke testskjemaet som ligger i registreringsteltet.
Bratlie sier at han har fått lovnader om at det ikke skal være andre arrangementer i bakkene de to testdagene under On Snow.

Unikt arrangement
- Vi har hatt en bred markedsføring av On Snow også denne gang, og håper at så mange som mulig finner veien til dette unike testarrangementet, sier Ole Petter Bratlie avslutningsvis.
Som tidligere år kommer Coop på søndag kveld, og deltar på bransjemiddagen og vil være til stedet på On Snow på mandag før de fortsetter sin egen messe på tirsdag.