Intersport Oppdal beste butikk

Publisert: 14.03.2018 Forfatter: Morten Dahl
Intersport Oppdal beste butikk
BESTE BUTIKK: Intersport Oppdal ble kåret til beste Intersport-butikk i fjor under kjedens eget arrangement på Gardermoen sist helg. Her får de prisen.

Intersport Oppdal stakk av med prisen for beste Intersport-butikk da kjeden holdt samling på Gardermoen sist helg. Samme butikk vant samme pris for fire år siden.

Det er lokalavisa Opdalingen som skriver at Intersport-butikken på det kjente alpinstedet vant prisen for beste Intersport-butikk. På sin Facebook-side skriver butikken at de er utrolig stolte over ha vunnet prisen, og at de var svært overrasket over få denne prisen nå.

Vant for fire år siden også
- Vi vant den samme prisen for fire år siden og da var vi litt mer forberedt. Den gang visste vi at vi var en av de nominerte, det visste vi ikke denne gang, sier daglig leder Terje Volden til lokalavisa.
Utdelingen av denne – og mange andre priser – fant sted på Gardermoen sist helg der alle landets Intersport-butikker var samlet til messe og årsmøte.
Den daglige lederen for Oppdal-butikken forteller til Opdalingen at de hadde et svært godt år i fjor og at butikken blir lagt merke til utenfor kommunens grenser. Han sier også at butikken har hatt god drift i flere år. Han tror noe av årsaken til suksessen er at de de ansatte har det artig på jobb og at dette er noe kundene legger merke til.
DE ANSATTE: Glade ansatte hos Intersport Oppdal.

Rørende
- Vi har i dag seks fast ansatte og til sammen med ekstrahjelper og vikarer er vi oppe i 12-13 ansatte. Denne prisen er et resultat av teaminnsats. Vi har fått svært mange tilbakemeldinger etter at det ble kjent at vi ble kåret til den beste Intersport-butikken i Norge, og det er svært rørende, sier Volden.