Interessante foredrag på sportsbransjedagen torsdag

Publisert: 06.06.2017 Forfatter: Morten Dahl
Interessante foredrag på sportsbransjedagen torsdag
FOREDRAG: Jo Gjedrem fra Forbrukerombudet er en av foredragsholderne på sportsbransjedagen på Felix konferansesenter førstkommende torsdag. FOTO: FORBRUKEROMBUDET

Torsdag samles aksjonærer i Norspo AS og medlemmer i Norsk Sportsbransjeforening til generalforsamling og årsmøte. Flere interessante foredrag står på programmet.

Møtene finner sted på Fenix Konferansesenter på Aker Brygge i Oslo, og årsmøtet i Norsk Sportsbransjeforening er det første i sitt slag etter at Sportsbransjen AS ble en forening fra nyttår av. Det er satt av en hel formiddag til inspirerende foredrag til det som går under sportsbransjedag.

Disse holder foredrag
Først ut av foredragsholderne er Jo Gjedrem fra Forbrukerombudet. Han vil ha fokus lover og regler som gjelder i markedsføringsøyemed. Det har nemlig vist seg at sportsbransjen dessverre er litt for ofte i søkelyset til Forbrukerombudet.

FOREDRAG 2: Runar Pahr Andresen
Nestemann ut er Runar Pahr Andresen. Han er «senior vice president of marketing  and innovation i Orkla Care. Gjennom sitt yrkesaktive liv har han hatt stillinger bade I Expert, PepsiCo og Coca Cola – i tillegg til Telenor. Han kjenner derfor både butikk- og leverandørutfordringene godt. Tema for Pahr Andresens innlegg vil være hvordan kommersielle aktører best løser utfordringene som ligger i digital markedsføring og kommunikasjon mot forbruker, slik han og Orkla vurder det.

Hvordan skal du takle primadonnaer og andre vanskelig kolleger? Jo, kanskje ved å høre på Per Henrik Stenstrøms innlegg på sportsbransjedagen torsdag. Stenstrøm vil i sitt foredrag beskrive ulike typer mennesker man må forholde seg til som leder og kollega.

FOREDRAG 3: Per Henrik Stenstrøm.
- Interessant dag
Alle disse foredragene er åpne for alle i Norsk Sportsbransjeforening. Etter lunsj vil det være styremøter i både Norsk Sportsbransjenforening og Norspo AS. Da er forhåpentligvis styremedlemmene valgt i på generalforsamling i Norspo tidlig på dagen, med tilsvarende årsmøte for Norsk Sportsbransjeforening:

- Jeg tror dette vil bli en svært interessant dag for bransjens aktører. Vi har fått mange påmeldte, men det er plass til flere, sier adm. dir. i Norsk Sportsbransjeforening, Trond Evald Hansen. Han er også daglig leder i Norspo AS.

Forslag til nytt styre i Norspo AS
Til nytt styre i Norspo AS foreslås følgende nytt styre, som skal vedtas av generalforsamlingen på torsdag:
Espen Krogstad (Active Brands), Cathrine Stange (Devold), Børre Hegbom (Helly Hansen), Leif Holst Liæker (Bergans), Ivar Manger (Ramo), Børge Wetteland (Mizuno) og Thomas Weman (Mylna Sport). De to sistnevnte foreslås som nye inn i styret, etter at Christer Johnsen og John Are Lindstad har trådt ut av styret fordi de har fått jobber i andre bransjer enn sportsbransjen.