Garmin overtar distribusjonen og supporten av Tacx

Publisert: 02.07.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven
Garmin overtar distribusjonen og supporten av Tacx
Tracx utvikler sykkelruller for innendørs sykling, med programvare og applikasjoner spesialtilpasset disse.

Tidligere i år kjøpte Garmin Tacx. Fra 1. oktober overtar selskapet all distribusjon, service og support av Tracx produktene.

Tidligere i år kjøpte Garmin Tacx Onroerend en Roerend Goed B.V, bedre kjent som «Tacx». Tacx har i mange år vært privateid og har utviklet og distribuert sykkelruller for innendørs bruk, med verktøy, tilbehør, programvare og applikasjoner.

Fra og med oktober i år, overtar Garmin all distribusjon, service og support av Tacx produktene. Cycle Service Nordic, dagens distributør, beholder muligheten til å kjøpe produktene frem til 1. oktober og selger disse frem til 15. november. Tacx produktene skal fortsatt selges gjennom de samme forhandlerne som tidligere, i tillegg til utvalgte Garmin forhandlere.

Tacx har utviklet produkter i mer enn 50 år. De nyeste og mest kjente er NEO 2 og NEO Bike som måler hastighet, kraft og kadens. Tacx sykkelruller gir en simulering og kan kobles sammen med flere ulike treningsapplikasjoner. Men de har også utviklet egen programvare og applikasjoner som inneholder treningsplaner, dataanalyser, filmer, mulighet for å se live-konkurrenter med mer.

– Tacx leverer en ny produktkategori til Garmins sportssegment og øker vår rekkevidde til markedet for syklister. Sammen vil vi tilby en sømløs, komplett og motiverende sykkelopplevelse både innendørs og utendørs – året rundt, forteller Cliff Pemple hos Garmin.


Kalender

Annonse