Enda et nytt medlem

Publisert: 22.12.2017 Forfatter: Morten Dahl
Enda et nytt medlem
NYTT MEDLEM: Icon Distribution er blitt medlem i Norsk Sportsbransjeforening. Icon fører blant annet Bern beskyttelsesutstyr. FOTO: ICON DISTRIBUTION

Norsk Sportsbransjeforening har fått et nytt medlem – Icon Distribution. - Vi ser det som en nødvendighet å være en del av sportsnettverket framover, derfor gikk vi med i foreningen.

Det sier daglig leder i Icon Distribution, Anders Orlien. Icon Distribution er dermed det sjuende nye selskapet som blir med i Norsk Sportsbransjeforening siden foreningen offisielt ble etablert i 2017. Fra før av er alle Norspo-aksjonærer med i den nye bransjeforeningen.

Nødvendig å være med
- Vi er et firma med vekst ambisjoner innenfor sport, derfor ser vi det som en nødvendighet å være en del av dette nettverket fremover. Sportsbransjen er for oss er et  spennende marked fordi vi har fokus på nye upcoming brands og produktkategorier som vi ser har et stort potensiale i  disse kanalene. Vi jobber i dag med både kjedene og enkeltstående sportsbutikker og har mange nye spennende produkter og merker på gang for 2018, sier Orlien.
DAGLIG LEDER: Anders Orlien er daglig leder i Icon Distribution. FOTO: ICON DISTRIBUTION

30 millioner

Selskapet ble startet i 2005, har i dag seks ansatte. Omsetningen har vokst jevnt de siste årene, og i 2017 lander man på ca 30 millioner. Icon fører blant annet merkene  Stance (sokker og undertøy), Bern (beskyttelseutstyr), The Hundreds (lifestyle klær) og Penny skateboards pluss en del andre merker.