Dale frem til 2022

Publisert: 20.03.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven
Dale frem til 2022
Kjetil Jansrud og Aksel Lund Svindal stilte med Åre-genseren hos Line Andresen fra NRK i VM-studioet i Åre i februar. NRK registrerte 714.000 seere da Aksel Lund Svindal satte utfor for siste gang lørdag 9. februar.

Norges Skiforbund Alpint og Dale of Norway har fornyet avtalen frem til 2022.

- Vi er kjempe stolte av å fortsette samarbeidet med alpinlandslaget. Med bakgrunn i våre fokusområder og alpints globale rekkevidde ser vi frem mot å utvikle samarbeidet videre, sier sponsorsjef i Dale of Norway, John-Olav Evans.

Dale of Norway har levert VM- og OL-gensere til våre norske skihelter i en årrekke. Den første offisielle skigenseren ble designet til vinter-OL i Cortina d'Ampezzo i 1956. Siden da har firmaet vært offisiell leverandør til Norges Skiforbund, og levert nye gensere til hvert eneste vinter-OL og ski-VM.

- Alpinlandslaget har over lang tid hatt en sterk tilknytning til Dale of Norway og er stolte over å ha landet en forlengelse av sponsoratet frem til 2022. «Alpingenseren», VM, samt OL genseren har blitt et essensielt plagg som utøverne og støtteapparatet klær seg med stolthet sesong etter sesong. Vi gleder oss til flere gode øyeblikk med Dale of Norway i årene som kommer, sier markedsjef for alpint i Norges Skiforbund, Christopher Frankum.