Dæhlie forlenger med Visma Ski Classics

Publisert: 29.09.2017 Forfatter: Morten Dahl
Dæhlie forlenger med Visma Ski Classics
FORTSETTER: Dæhlie fortsetter å være samarbeidspartner med Visma Ski Classics.

Etter en suksessfull første-sesong har Dæhlie forlenget kontrakten med langløp-sirkuset Visma Ski Classics for ytterligere tre sesonger.

Dette går fram i en pressemelding, der det heter at partene sammen skal bidra til å videreutvikle klesbutikk, der både forbrukerdesignede produkter og spesielle pakker med Dæhlie-produkter vil være for salg, sammen med tilbud og rabatter spesielt for Visma Ski Classics-tilhengere.

Ambassadør-program
I forbindelse med forlengelsen av samarbeidsavtalen på tre år, vil Dæhlie lansere et ambassadør-program der de skal rekruttere seks langdistanse langrennsløpere som skal få produkter, og dele erfaringene med disse produktene med andre langrennsløpere. For mer informasjon om dette oppfordres det å gå inn på Dæhlie via Instagram og Facebook.
- Etter en suksessrik første sesong har vi nå bestemt å forlenge samarbeidet og fortsatt støtte Visma Ski Classics. Dette er en unik mulighet for oss til å nå langrennsentusiaster over hele Europa, og samtidig være en del av deres reise både før, under og etter rennene. Vi er svært imponert hvordan Visma Ski Classics som organisasjon jobber, sier markedssjef for nordisk i Active Brands, Øystein Bråta.

Verdifull partner
Visma Ski Classics-sjef David Nilsson sier at det er svært verdifullt å ha Dæhlie som en partner.
- Dæhlie er et kvalitetsmerke og deler vår pasjon for langdistanse-langrenn, sier han, og legger til at Visma Classics er for både profesjonelle og rekreasjonsskiløpere.
- Forberedelser til trening, konkurranser og livet mellom dette, krever kvalitetsklær. Vi ser fram til å videreutvikle vårt samarbeid med Dæhlie, sier Nilsson.

Visma Ski Classics består av 11 renn kommende sesong, og starter med en prolog i sveitsiske Pontresina 26. november og avsluttes i finske Ylläs-Levi 11. april neste år. I mellomtiden skal løperne delta i kjente langløp som Marcialonga, Vasaloppet og Birkebeinerrennet.