Cancellara til Gore Bike Wear

Publisert: 18.05.2017 Forfatter: Morten Dahl
Cancellara til Gore Bike Wear
GORE: Fabian Cancellara skal jobbe og bli ambassadør for Gore Bike Wear.

En av sykkelsportens aller mest kjente profiler de senere årene, sveitsiske Fabian Canvellara, skal begynne å jobbe for Gore Bike Wear.

Det er sportstextiles.com som skriver dette. Cancellara er to ganger olympisk trial-mester, og har syklet de mest kjente rittene i en årrekke. Han la opp i oktober i fjor etter 16 år som proff-syklist. Nå skal sveitseren altså begynne å jobbe for Gore Bike Wear, som er sykkelbekledningsmerket til WL Gore.

- Passer meg utmerket
- Gore Bike Wear passer meg utmerket, jeg som fortsatt er opptatt av sykling og sykkelsport. Det høyeste kravet til kvalitet og konstant på jakt etter den perfekte løsningen – det er det Gore og jeg har felles, sier Cancellara i en uttalelse i forbindelse med engasjementet for Gore Bike Wear.
- Det er som i proffsykling, du trenger det beste utstyret med det beste materialet. Til slutt er det de små detaljene som kan være avgjørende. Da jeg var aktiv, var jeg en av de første syklistene til å ville prøve ut nye prototyper for deretter å være med på  å bidra til å utvikle produkter og få det beste ut av dem, sier Cancellara.

Ambassadør

Gore Bike Wear er selvsagt svært fornøyd med å få sveitseren med på laget, og at han kan være en ambassadør for merkevaren samtidig som han vil bidra til å utvikle produkter. Ifølge selskapet skal Cancellara også fronte en markedsføringskampanje for 2017/18-kolleksjonene.