Braa Sport åpnet på Ullevaal Stadion

Publisert: 13.02.2018 Forfatter: Morten Dahl
Braa Sport åpnet på Ullevaal Stadion
ÅPNET: Tirsdag åpnet Braa Sport sin første butikk på Ullevaal Stadion. FOTO: MORTEN DAHL

I dag, tirsdag 13. desember, åpnet Braa Sport sin butikk på Ullevaal Stadion. Det skjer et par måneder etter at de åpnet sitt hovedkontor der kunder kan bestille timer i showrommet på Frysja.

Braa Sport er Anders Baardseth & Cos nye butikk-konsept, som så dagens lys før jul i fjor da de åpnet opp for bestilling av time på nett i showrommet ved hovedkontoret på Frysja. Nå har de åpnet sin første butikk – på Ullevaal Stadion med Löplabbet og Milsluker’n som nærmeste naboer.
BRAA SPORT: Langrennsavdeling

 
20-25 millioner
- Jeg tror det er bra at flere sportsbutikker konkurrerer i samme område, sier daglig leder Anders Baardseth i Braa Sport i den nye butikken. Den er på om lag 400 kvadratmeter, og Baardseth har som målsetning å omsette mellom 20 og 25 millioner kroner første året. Det er en butikk med fokus på fjellsport og outdoor i tillegg til en solid langrennsavdeling. Fire ansatte har sitt daglige virke i butikken, men de ni andre ansatte ved hovedkontoret på Frysja vil også bli å finne i butikken ved behov.

Tar tid å bygge opp
BRAA SPORT: Alpinavdeling.

BRAA SPORT: Interiør

BRAA SPORT: Inngangspartiet.- Det tar tid å bygge opp kjennskapen til merkevaren Braa Sport. Selv om mange i bransjen kjenner vi som jobber i selskapet, er ikke vi kjente for den store hopen av sluttkunder. Det vil derfor ikke være noe «easy match» å etablere oss, så dette er vi nødt for å gjøre sten for sten. Vi er godt i gang, sier Baardseth.
Braa Sport er bygget opp etter samme prinsipp som på showrommet på Frysja. Det er primært high-end merkevarer å finne der, men Braa Sport skal ifølge Baardseth være konkurransedyktig på pris. Butikken er svært oversiktelig med lave reoler slik at man hele tiden får en større romfølelse.