Bergans skal samarbeide med Tursøstre

Publisert: 21.06.2017 Forfatter: SPORT
Bergans skal samarbeide med Tursøstre
SAMARBEID: Bergans har inngått samarbeid med søstrene Stine og Hege Schulz Heireng, også kjent som Tursøstre.

Bergans har inngått et nytt samarbeid – denne gang med de såkalte Tursøstre, som er kjent for å inspirere folk til å komme seg ut i naturen.

Det er Tekstilforum som skriver om det nye samarbeidet mellom Bergans og Tursøstrene Stine og Hege Schultz Heireng. På sin nettside og sosiale medier deler de to turopplevelser, utstyrstips og erfaringer fra turer de har vært på. I avtalen med Bergans skal de først og fremst fremme den norske merkevarens fokus på miljø og bærekraft.


Flotte ambassadører
I en pressemelding fra Bergans uttaler PR- og kommunikasjonssjef Anders Sten Nessem at de to jentene er flotte ambassadører for det enkle og ansvarlige friluftslivet.
- De fremmer sporløs ferdsel og brenner for at kommende generasjoner skal få de samme mulighetene som oss til å oppleve naturen. Det harmonerer veldig godt med Bergans’ grunnleggende verdier og vår offensive miljøsatsing Expedition 2020, heter det videre i uttalelsen fra Sten Nessem.
Tursøstrene har mottatt en rekke priser for sin interesse for friluftsliv og deling av dette med mange andre.

Bevisste valg er viktig
– Vi vil at folk skal ta bevisste valg rundt innkjøp og anskaffelse av turutstyr. Turutstyr som byttes ut har ofte en høy gjenværende bruksverdi, og selv om utstyret oppleves gammelt for deg, vil andre kunne ha glede av utstyret. Derfor kommer vi i størst mulig grad til å benytte brukte Bergans-produkter fremover, sendt inn via Bergans egen returordning, sier søstrene Schultz Heireng i pressemeldingen.