Anton utfordrer bransjen igjen

Publisert: 15.03.2018 Forfatter: SPORT
Anton utfordrer bransjen igjen
UTFORDRER: Anton Sport og Morten Borgersen utfordrer andre i bransjen til å være med på Oslo Triathlon og støtte en god sak - nemlig penger til Right To Play.

Igjen ønsker Anton Sport å utfordre resten av sportsbransjen ved å invitere aktørene i bransjen til å delta i Anton Challenge. Utfordringen finner sted i forbindelse med Oslo Triathlon.

Det er ikke første gang Anton Sport utfordrer resten av bransjen til ikke bare å delta i Oslo Triathlon, men også til å slå Anton Sports lag.

Dobbeltseier i fjor
- I fjor ble det dobbeltseier til Anton Sport. Vi ønsker å utfordre andre i bransjen til å stille lag under Oslo Triathlon 11. august på Sognsvann i Oslo, sier Anton-sjef Morten Borgersen. Han sier at gjengen i Anton er sikre i sin sak: Ingen andre slår stafettlaget deres, og at de er villig til å satse penger på det.
- Prtsen for påmelding e 10.000 kr. Dette omfatter deltakelse og engangslisens for tre personer pr lag. Blir vi slått, tilbakebetaler Anton Sport for deltakelsen, og alle pengene går til Right To Pay, sier Borgersen videre, og understreker at alle som deltar for bedriften må være ansatt – og at laget dermed ikke er et «kjøpelag».

Støtter en god sak
- Fysisk aktivitet på arbeidsplassen er viktig, og det å hjelpe de som ikke har det så lett i verden er også svært viktig. Derfor går pengene i sin helhet til Right To Play. Jeg håper derfor flest mulig bedrifter i sportsbransjen blir med og støtter en god sak. Hvert lag trenger tre ansatte: En som svømmer, en som løper og en som kan sykle. Det hele skal være tuftet på lavterskel, sier Morten Borgersen avslutningvis.
Ønsker du å vite mer om Anton Challenge, klikk her:

 http://oslotri.com/anton-challenge/

 

Her melder dere på laget, velg Anton Challenge: https://my.raceresult.com/86373/registration?lang=no&mode=1&contest=5

Etter påmelding får man en e-post med bekreftelse og link hvor dere selv kan gå inn å endre delltakerinformasjon og f.eks. lagets sammensetning.