Anton Sport utfordrer bransjen

Publisert: 28.06.2017 Forfatter: Morten Dahl
Anton Sport utfordrer bransjen
ANTON CHALLENGE: Morten Borgersen i Anton Sport oppfordrer og utfordrer andre i bransjen til å delta på Anton Challenge i Oslo 12. august.

Lørdag 12. august går Oslo Triatlon av stabelen. Anton Sport utfordrer andre i bransjen til å delta i stafett-konkurransen Anton Challenge. – Vi oppfordrer andre i bransjen til å stille lag og som tør å møte Anton Sports lag, sier Anton-sjef Morten Borgersen.

Anton Challenge er en stafett i Oslo Triatlon og går av stabelen lørdag 12. august i Oslo, nærmere bestemt på Sognsvann. Anton Sport har etablert Anton Challenge, og øvelsene bør være overkommelig for svært mange i bransjen: 750 meter svømming, 23 sykling og 5 km løp.

Folkefest
- Anton Challenge er en folkefest, og gir samtidig en smakebit av triatlon uten å måtte kunne mestre alle tre disipliner. Stafetten er i aller høyeste grad team-byggende og populær og gir en følelse av mestring, lagånd og samhold, sier Morten Borgersen. Han legger til at Anton Sport stiller lag, og at han håper at så mange andre leverandører eller kjeder i bransjen også stiller – og dermed utfordrer Anton Sports lag.
Anton Sport har inngått et samarbeid med Right to Play i dette arrangementet, og alle pengene som kommer inn i påmeldingsavgift/lisens går i sin helhet til denne organisasjonen.
OSLO TRIATLON: Anton Challenge er en del av Oslo Triatlon.

Right to Play
- Prisen er 10.000 inklusiv deltakelse og engangslisens for pr lag som består av tre personer. Slår bedriften Anton Sport sitt beste lag, betaler Anton for deltakelsen. Det er viktig å understreke at de som deltar for en bedrift må være ansatt der, og at det ikke er noe «kjøpelag», sier Borgersen videre.
Right to Play ble etablert av Johan Olav Koss i 1994. I dag får en million barn og unge i 18 vanskeligstilte land et rikere liv – enten det dreier seg om utdannelse, helse eller fredsskapende arbeid. Organisasjonen støtes i dag av 28 norske toppidrettsutøvere både som ambassadører og rollemodeller.
Påmelding til Anton Challenge skjer her: https://events.racetracker.no/oslotri2017.no/