adidas satser på fotball-VM

Publisert: 14.03.2018 Forfatter: Morten Dahl
adidas satser på fotball-VM
SAMARBEID: Den russiske skokjeden Zenden skal samarbeide med adidas under årets fotball-VM i Russland, og skal ha egne "adidas-hjørner" i 150 av butikkene sine.

Fotball-VM skal i år arrangeres i Russland. I den forbindelse har adidas inngått et samarbeid den russiske skokjeden Zenden for å promotere merkevaren ekstra under arrangementet.

Det er skokjeden selv som melder dette. Planen er at adidas skal få egne "adidas-hjørner" i 150 av kjedens butikker over hele Russland i forbindelse med VM til sommeren. Den tyske utstyrsleverandøren har også planer om å lansere 60 nye produkter, inklusiv gummisko, sneakers og treningssko som alle vil være utstyrt med Fifa- og VM-symboler.

Pilotbutikker i vår
adidas selger vanligvis sine produkter gjennom egne butikker i Russland, men merkevaren gjør altså et unntak under det store idrettsarrangementet.  Zendes sier at de ønsker å gjøre dette i samarbeid med adidas for å tiltrekke seg både russiske kunder og utenlandske turister som finner veien til fotball-VM. I løpet av våren skal de 10 til 20 første "adidas-hjørnene" gå som et pilotprosjekt, før 150 Zenden-butikker vil ha slike hjørner i løpet av fotball-VM