Aamodt Kilde også til Head

Publisert: 12.05.2017 Forfatter: SPORT
Aamodt Kilde også til Head
3 X HEAD: Neste gang disse tre står på pallen sammen vil også Alexander Aamodt Kilde (t.h.) også holde Head-ski i hånda. Bilde fra den norske trippelseieren i Val Gardena 25/16-sesongen.

Så er det klart: Alexander Aamodt Kilde bytter også til Head, og blir dermed den trejde store norske alpinutøveren som kommer til å kjøre på Head fra neste sesong av.

Fra før av finner vi både Kjetil Jansrud og Axel Lund Svindal i Head-stallen. Nå har også den tredje store norske fartsutøveren, Alexander Aamodt Kilde valgt Head. Han har de senere årene kjørt for Atomic. Men nå blir han en del av Head World Cup Rebels.
Aamodt Kilde er 24 år, og fikk sitt store gjennombrudd i verdenscupsirkuset i 2015/16-sesongen, og ha fulgt solid opp i år med flere sterke plasseringer i Supoer og utfor i verdenscupen.

- Attraktivt merke
– Når Aleksander Aamodt Kilde velger å bli en del av Head, viser dette at vi er det mest attraktive skimerket, adm. dir. i Head, Johan Eliasch. Han mener at Aamodt Kilde er en av de mest lovende unge konkurransealpinistene.
- Vi er veldig glade for at han valgte å bli en del av Heads team, sier Eliasch.