On Snow Skitest 8 - 9. mars 2020

Test neste års skiutstyr!

ON SNOW Skitest er et testarrangement hvor leverandører av både alpin- og langrennsutstyr tilbyr ansatte i sportsbutikker å teste neste års skiutstyr. Under ON SNOW i mars 2019 ble det for første gang testet langrennsutstyr også!
I en årrekke har ON SNOW Skitest samlet over 20 forskjellige skiutstyrsleverandører. Under ON SNOW Skitest i 2019 ble det satt både utstiller- og besøksrekord, med 30 utstillere og ca 300 besøkende fra sportsbutikker over hele landet. ON SNOW Skitest er det testarrangementet som tilbyr bredest utvalg for testing av skiutstyr i Norge.

Innkjøpere og butikkselgere fra sportsbutikker i alle deler av landet benytter denne unike muligheten til testing av neste sesongs skiutstyr.

Dette tradisjonsrike skitestarrangementet blir avholdt på Geilo, i Vestlia Skisenter og i Vestlia Hotell, 8 - 9. mars 2020. Vi inviterer alle som jobber i sportsbutikker til å teste neste års ski og skiutstyr – både innenfor alpint og langrenn. De mest kjente leverandørene av ski og skiutstyr deltar. Husk at butikkselgere som har førstehånds testerfaring kan gi bedre råd og lettere anbefale riktige skimodeller til sine kunder!

LANGRENN


NYTT I 2019: Vi inviterte alle leverandørene av langrennsski, skisko, staver, skismøring og annet skiutstyr til å stille ut på On Snow Skitest, på en utendørs arena ved Vestlia Hotell. Målet var å skape en egen arena for visning og test av langrennsutstyr. Bli med og gi dine ansatte førstehånds erfaring og kunnskap om nytt langrennsutstyr. Dette er viktig kunnskap som de trenger når de skal selge skiutstyr til forbrukere.
Det prepareres løype for både klassisk og skøyting. Det blir også satt opp et stort telt for de som skal teste langrennsutstyr. Av praktiske årsaker plasseres dette i forlengelsen av alpinarenaen. Teltet kan brukes av både butikkansatte som skal teste langrennsutstyr, for skifting av sko og ski - og av leverandører som låner ut utstyret.

Noen av leverandørene har med skisko/ -støvler og staver for testing. 

ALPINT

Velkommen til testing av neste års alpinski, alpinutstyr, telemarkutstyr, randoneeutstyr, støvler, staver, briller, hjelmer, etc.... Dette er en utmerket anledning til å se og teste ut de nye kolleksjonene! Bruk to hele dager på faglig oppdatering og innsamling av riktig informasjon om utstyret som du skal selge til forbrukere over hele Norge.

Selv om noen av leverandørene har med støvler og staver for testing kan det likevel være en fordel om du tar med egne staver og skisko for testing av ski. 

Akkreditering for butikkansatte ved ankomst

Ved ankomst til Vestlia registrerer du deg i Norspos telt. Der får du akkrediteringskort. Dette gir deg rabatt på dagskort i skisenteret og anledning til å teste ski og utstyr.

Faglig påfyll og oppdatering for bransjen. Bruk testskjema!

On Snow Skitest er etterutdanning for bransjefolk, både med og uten skierfaring! For din egen del Kan det være nyttig å bruke testskjema fra Norspo AS, for å notere deg stikkord om egenskapene til de enkelte skimodellene. God systematikk i testingen gir deg bedre grunnlag for å kunne gjøre riktige innkjøp for salg i butikkene og for å anbefale riktige skimodeller for kundene dine.  

NM i alpint for butikkansatte


Litt moro skal vi også ha! Vi arrangerer NM i alpint for butikkansatte, søndag 8. mars, kl. 13.00. Dette er et renn som gjennomføres i en svært uformell tone, men til gjengjeld har det en høy faktor av glede og engasjement. Det er rart med det; når man får nummer på brystet øker både spenning og innsats!

Hardvaremesse - Showrom - Mingling - Bransjemiddag

Søndag, kl. 16.00 - 19.00 får alle sportsbutikker tilgang til en innendørs hardvaremesse. Butikkjeden Stadion åpner muligheten for at alle ansatte fra alle sportsbutikker kan møte leverandørene som stiller ut i Stadions breddesortiment. Dette tilbudet gjelder alle sportsbutikkansatte – uansett kjedetilknytning, eller om butikken er frittstående. Hardvaremessen skjer i den nye Konferanseavdelingen på Vestlia Hotell.

Søndag, kl. 16.00. Showrom: En del av leverandørene presenterer også ski og skiutstyr i egne showrom inne i Vestlia Hotell. Bruk anledningen til å få en god faglig samtale med skileverandørene. Vi anbefaler at du avtaler tidspunkt!

Søndag, kl. 19.00. Mingling i baren: Vi serverer snacks og øl i en hyggelig atmosfære!

Søndag, kl. 20.30. Bransjemiddag: Felles bransjemiddag på Vestlia Hotell. Husk PÅMELDING TIDLIG på dagen.

BESTILLING AV ROM for overnatting på Vestlia Resort Hotell

Her er link for bestiling av rom på Vestlia Hotell:  https://vestlia.pameldingssystem.no/on-snow-1     Vestlia Hotell står ansvarlig for håndtering av rombestillingene for overnatting. Hotellet har gjennomgått en betydelig utbygging i løpet av de siste årene. Dette skaper en utrolig fin ramme rundt testarenaen, bransjekvelden og innendørs visning av diverse skiutstyr. Vi oppfordrer til å benytte muligheten til å gjøre On Snow Skitest til både et faglig og sosialt arrangement for alle sportsbutikkansatte!

GRATIS buss!


Ved behov kan vi sette opp buss fra Oslo og/eller evt Sandvika tidlig søndag morgen, 17. mars med retur fra Geilo sent på ettermiddagen. Før vi bestiller busstrasport må vi ha et fornuftig antall forespørsler. Forespørsel om buss må skje snarest mulig etter 1. februar, og senest 17. februar, da dette må bestilles spesielt. Forespørsel om buss sendes til: ole.petter.bratlie@sportsbransjen.no eller ring: 480 39 322. VELKOMMEN TIL ON SNOW SKITEST!

 

For å gi deg en ide om bredden på arrangementet kan du her se liste over
UTSTILLERE fra FORRIGE ON SNOW Skitest i mars 2019:

Utstyrsleverandørene som deltok på ON SNOW SKITEST i 2019 er oppført etter hvert som påmeldingene kom inn:

 ALPINT: 
 LANGRENN: 
 The Faction Collective SA
 Finor / Fischer
 Finor AS / Fischer 
 Madshus
 Brown Couch AS
 Active Brands / Åsnes
 Sport Agile AS
 Amer / Salomon / Atomic
 Premium Brands AS
 Rossignol
 Tendenzer AS
 Ultimate Nordic
 AmerSports Norge AS / Salomon / Atomic
 Alfa Sko AS
 7Blåner
 We Ski / Kästle
 JBS Sport AS
 Rottefella AS
 Rob.Arnesen
 
 Active Brands AS / Åsnes
 
 Ramo AS / Nordica / Scott
 
 Roxee Sport
 
 Snowbiz AS
 
 Stereo Skis
 
 Rossignol Group Norway
 
 SGN Skis AS
 
 Ultimate Nordic  
 Nordlys Sport A/S  
 K2  
 We Ski / Kästle  

 Brav / Swix / Toko

Zeal Optics / Maui Jim