On Snow Skitest 8 - 9. mars 2020

Skitest LANGRENN og ALPINT 

 

Test neste års skiutstyr!

To viktige dager for butikkselgere og innkjøpere. På ON SNOW Skitest tester du neste års modeller av langrennsski, alpinski, telemark- og randoneeski, staver, støvler, bindinger, hjelmer, briller, etc... Du møter de mest kjente merkevarene og de mest toneangivende leverandørene. Under ON SNOW Skitest i 2019 ble det satt både utstiller- og besøksrekord, med 30 utstillere og ca 300 besøkende fra sportsbutikker over hele landet. ON SNOW Skitest er det testarrangementet som tilbyr bredest utvalg for testing av skiutstyr i Norge.

Dette tradisjonsrike skitestarrangementet blir avholdt på Geilo, i Vestlia Skisenter og i Vestlia Hotell, 8 - 9. mars 2020. Vi inviterer alle som jobber i sportsbutikker til å teste neste års ski og skiutstyr – både innenfor alpint og langrenn. De mest kjente leverandørene av ski og skiutstyr deltar. Husk at butikkselgere som har førstehånds testerfaring kan gi bedre råd og lettere anbefale riktige skimodeller til sine kunder!

LANGRENN

Du møter leverandørene av langrennsski, skisko, staver, skismøring og annet skiutstyr. Vi skaper en testarena for visning og test av langrennsutstyr i preparerte løyper. 
Som innkjøper og butikkansatt skaffer du deg førstehånds produktkunnskap om skiutstyr for neste skisesong. Dette gir deg grunnlag for å gjøre riktige innkjøp og for å veilede kunder til kjøp av riktig utstyr.
Det prepareres løype for både klassisk og skøyting. Det blir også satt opp et stort telt for de som skal teste langrennsutstyr. Av praktiske årsaker plasseres dette i forlengelsen av alpinarenaen. Teltet brukes av både butikkansatte for skifting av sko og ski - og av utstyrsleverandører. VIKTIG! Husk at alle må registrere seg som deltagere, i teltet til NORSPO AS.  
Du kan selvfølgelig benytte egne skisko og staver når du tester ski. Men, enkelte av leverandørene har med skisko/ -støvler og staver for testing. 

ALPINT

Bli med og test neste års alpinski, alpinutstyr, telemarkutstyr, randoneeutstyr, støvler, staver, briller, hjelmer, etc.... 
Som innkjøper og butikkansatt skaffer du deg førstehånds produktkunnskap om skiutstyr for neste skisesong. Dette gir deg grunnlag for å gjøre riktige innkjøp og for å veilede kunder til kjøp av riktig utstyr.

Egne staver og støvler

Selv om noen av leverandørene har med støvler og staver for testing kan det likevel være en fordel om du tar med egne staver og skisko for testing av ski. 

Akkreditering for butikkansatte ved ankomst

Ved ankomst til Vestlia registrerer du deg i Norspos telt. Der får du akkrediteringskort. Dette gir deg rabatt på dagskort i skisenteret og anledning til å teste ski og utstyr.

Faglig påfyll og oppdatering for bransjen. Bruk testskjema!

On Snow Skitest er etterutdanning for bransjefolk, både med og uten skierfaring! For din egen del kan det være nyttig å notere noen stikkord om egenskapene om skiene du tester. Du kan evt bruke testskjema fra Norspo AS. God systematikk i testingen gir deg bedre grunnlag for å kunne gjøre riktige innkjøp.   

NM i alpint for butikkansatte

Litt moro skal vi også ha! Søndag 8. mars, kl. 13.00, gjennomføres NM i alpint for butikkansatte. Vi legger vekt på en svært uformell tone og høy faktor av glede og engasjement. Det er rart med det; når man får nummer på brystet øker både spenning og innsats!

Innemesse - Showrom - Mingling - Bransjemiddag

Søndag, 8. mars, kl. 16.00 - 19.00 får alle sportsbutikker tilgang til en innendørs hardvaremesse. Butikkjeden Stadion åpner for at alle ansatte fra alle sportsbutikker, uansett kjedetilknytning, kan møte leverandørene som stiller ut i Stadions breddesortiment. Hardvaremessen skjer i den nye Konferanseavdelingen på Vestlia Hotell.

Søndag, 8. mars, kl. 16.00. Showrom: Enkelte av leverandørene presenterer også ski og skiutstyr i egne showrom inne i Vestlia Hotell. Bruk anledningen til å få en god faglig samtale med skileverandørene. Vi anbefaler at du avtaler tidspunkt!

Søndag, 8. mars, kl. 19.00. Mingling i baren: Vi serverer snacks og øl i en hyggelig atmosfære!

Søndag, 8. mars, kl. 20.30. Bransjemiddag: Felles bransjemiddag på Vestlia Hotell. Husk PÅMELDING TIDLIG på dagen! 

BESTILLING AV ROM for overnatting på Vestlia Resort Hotell

Her er link for bestiling av rom på Vestlia Hotell:  https://vestlia.pameldingssystem.no/on-snow-1     Vestlia Hotell står ansvarlig for håndtering av rombestillingene for overnatting. Vi oppfordrer til å benytte muligheten til å gjøre On Snow Skitest til både et faglig og sosialt arrangement for alle sportsbutikkansatte!

 

For å gi deg en ide om bredden på arrangementet kan du her se liste over
UTSTILLERE fra FORRIGE ON SNOW Skitest i mars 2019:

Utstyrsleverandørene som deltok på ON SNOW SKITEST i 2019: 

 ALPINT: 
 LANGRENN: 
 The Faction Collective SA
 Finor / Fischer
 Finor AS / Fischer 
 Madshus
 Brown Couch AS
 Active Brands / Åsnes
 Sport Agile AS
 Amer / Salomon / Atomic
 Premium Brands AS
 Rossignol
 Tendenzer AS
 Ultimate Nordic
 AmerSports Norge AS / Salomon / Atomic
 Alfa Sko AS
 7Blåner
 We Ski / Kästle
 JBS Sport AS
 Rottefella AS
 Rob.Arnesen
 
 Active Brands AS / Åsnes
 
 Ramo AS / Nordica / Scott
 
 Roxee Sport
 
 Snowbiz AS
 
 Stereo Skis
 
 Rossignol Group Norway
 
 SGN Skis AS
 
 Ultimate Nordic  
 Nordlys Sport A/S  
 K2  
 We Ski / Kästle  

 Brav / Swix / Toko

Zeal Optics / Maui Jim

 

 

 

Kalender

Annonse