On Snow 4. - 5. mars 2018

Test neste års skiutstyr!

ON SNOW er et testarrangement hvor leverandører av alpinutstyr tilbyr ansatte i sportsbutikker å teste neste års alpinutstyr.

Dette tradisjonsrike skitestarrangementet vil bli avholdt på Geilo, nærmere bestemt i Geilolia Skisenter / Vestlia Hotell, 4 - 5. mars 2018. Vi inviterer alle som jobber i sportsbutikker til å teste neste års alpinski og alpinutstyr fra de mest kjente skileverandørene. Dette er en utmerket anledning til å skaffe seg førstehånds erfaring med de skiene du skal kjøpe inn til butikken og selge til forbrukere over hele Norge. Med førstehånds testerfaring blir det også lettere å anbefale riktig skimodell til dine kunder!

 

Akkreditering ved ankomst

Ved ankomst til Geilolia Skisenter registrerer du deg i Norspos telt. Der får du akkrediteringskort. Dette gir deg anledning til å teste ski og utstyr, samt rabatt på dagskort i skisenteret.

 

Testskjema

For din egen del er det nyttig å bruke testskjema fra Norspo for å notere deg stikkord om egenskapene til de enkelte skimodellene.

  

NM i alpint for butikkansatte

Tradisjonen tro planlegger vi å arrangere NM i alpint for butikkansatte, søndag 4. mars kl. 13.00. Dette er et renn som gjennomføres i en svært uformell tone, men til gjengjeld har det en høy faktor av glede og engasjement. Det er rart med det; når man får nummer på brystet øker både spenning og innsats!

Showrom - Minimesse - Mingling - Bransjemiddag

Søndag, kl. 16.00. Showrom og minimesse: En del av leverandørene presenterer ski og skiutstyr i egne showrom inn i Vestlia Hotell. Vi anbefaler at du avtaler tidspunkt!
Søndag, kl. 19.00. Mingling i baren: Vi serverer snacks og øl - og feirer ON SNOW 20-års jubileum!
Søndag, kl. 20.30. Bransjemiddag: Felles bransjemiddag på Vestlia Hotell. Husk PÅMELDING i Norspos telt tidligere på dagen.

BESTILLING AV ROM for overnatting på Vestlia Resort Hotell

Klikk på vedlagte link og bestill rom for overnatting på Vestlia Resort Hotell. https://vestlia.pameldingssystem.no/on-snow  Det er Vestlia Hotell som står ansvarlig for håndtering av rombestillingene for overnatting. Vestlia Resort Hotell har gjennomgått en ytterligere utbygging i løpet av 2017. Hotellet har ferdigstilt enda en ny fløy. dette skaper en fin ramme rundt testarena, bransjekveld og innendørs visning av diverse skiutstyr. Vi oppfordrer til å benytte muligheten til å gjøre On Snow Skitest til både et faglig og sosialt arrangement for alle sportsbutikkansatte!

GRATIS buss!

Ved behov kan vi sette opp buss fra Oslo og/eller evt Sandvika tidlig søndag morgen, 4. mars med retur fra Geilo sent på ettermiddagen. Forespørsel om buss må skje snarest mulig da dette må bestilles spesielt. Forespørsel om buss sendes til: ole.petter.bratlie@sportsbransjen.no eller ring: 480 39 322.

VELKOMMEN TIL ON SNOW SKITEST!

 

UTSTILLERE PÅ ON SNOW SKITEST 4 - 5. MARS 2018:

Her legger vi ut liste over utstyrsleverandørene som deltar på ON SNOW SKITEST, 2018, etter hvert som påmeldingene kommer inn:

Tendenzer

Zeal optics

K2 Norge / Madshus AS

7Blåner

Brown Couch AS

Nordlys Sport AS

Amersports Norge AS

Finor AS

Wenaas Nordic

Ramo as

Atello AS

Active Brands AS

Silhouette Nordic

Rob. Arnesen

Rossignol Norway AS

Snowbiz-Peter Holm as

SportAgile AS

Moonlight Mountain Gear AS

Roxee Sport

The Faction Collective SA

Salt Ski Company AS

Swix

Stereo Skis