On Snow 5. - 6. mars 2017

For besøkende

Test neste års skiutstyr!

ON SNOW er et testarrangement hvor leverandører av alpinutstyr tilbyr ansatte i sportsbutikker å teste neste års alpinutstyr.

Dette tradisjonsrike skitestarrangementet vil bli avholdt på Geilo, nærmere bestemt i Geilolia Skisenter / Vestlia Hotell, 5. - 6. mars 2017. Vi inviterer alle som jobber i sportsbutikker til å teste neste års alpinski og alpinutstyr fra de mest kjente skileverandørene. Dette er en utmerket anledning til å skaffe seg førstehånds erfaring med de skiene du skal kjøpe inn til butikken og selge til forbrukere over hele Norge. Med førstehånds testerfaring blir det lettere å anbefale riktig skimodell til dine kunder!

 

Akkreditering ved ankomst

Ved ankomst til Geilolia Skisenter registrerer du deg i Norspos telt. Der får du akkrediteringskort. Dette gir deg anledning til å teste ski og utstyr, samt rabatt på dagskort i skisenteret.

 

Testskjema

For din egen del er det nyttig å bruke testskjema fra Norspo for å notere deg stikkord om egenskapene til de enkelte skimodellene.

  

NM i alpint for butikkansatte

Tradisjonen tro planlegger vi å arrangere NM i alpint for butikkansatte, søndag 5. mars kl. 14.00. Dette er et renn som gjennomføres i en svært uformell tone, men til gjengjeld har det en høy faktor av glede og engasjement. Det er rart med det; når man får nummer på brystet øker både spenning og innsats!

Bransjemiddag søndag 5. mars 2017

Kl. 20.30 møtes vi til felles bransjemiddag på Vestlia Hotell. Husk påmelding i Norspos telt tidligere på dagen! Vi jobber med å komme frem til et engasjerende og spennende program for bransjekvelden. Dette vil bli lagt frem her så snart det foreligger. Følg med og se hva vi kommer frem til!

Vestlia som testarena

Vestlia Resort Hotell har bygget ut hotellet ganske betydelig de siste to, tre årene. Dette skaper en fin ramme rundt vår utendørs testarena.

GRATIS buss!

Ved behov kan vi sette opp buss fra Oslo og/eller evt Sandvika tidlig søndag morgen, 5. mars med retur fra Geilo sent på ettermiddagen. Forespørsel om buss må skje snarest mulig da dette må bestilles spesielt. Forespørsel om buss sendes til: ole.petter.bratlie@sportsbransjen.no

Avtal møter med dine mest aktuelle leverandører

Flere av utstyrsleverandørene har reservert møterom for en nærmere visning og samtale om utstyr og leveringer for neste sesong. Ta direkte kontakt med den enkelte leverandør NÅ for nærmere avtale om møtetidspunkt.

 

UTSTILLERE

Pr. 27. februar har vi 20 påmeldte utstillere. Det er det samme antallet utstillere som vi har hatt i mange år. Sjekk utstillerlista under. 

Det er meldt om fine snøforhold i bakkene på Geilo nå - så det lover godt for et vellykket ON SNOW-arrangement også i år! VELKOMMEN TIL ON SNOW SKITEST!

7Blåner

Active Brands / Åsnes

Amersports Norge as

Finor AS

JBS Sport AS

K2 Norge/Madshus AS

Kårvatn Handelskompani AS

Nordlys Sport A/S

Ramo as

Rob.Arnesen

Rossignol Group Norge

Roxee Sport

Silhouette Nordic / adidas eyewear

Snowbiz

Speed Products / Liberty Skis

Sport Agile AS

Stereo Skis

Swix Sport AS

Tendenzer AS

We Ski AS

Zeal Optics