On Snow Skitest 17. - 18. mars 2019

Test neste års skiutstyr!

ON SNOW Skitest er et testarrangement hvor leverandører av både alpin- og langrennsutstyr tilbyr ansatte i sportsbutikker å teste neste års skiutstyr. NYTT i 2019 er at vi ønsker vi å tilby testing av langrennsutstyr også!
I en årrekke har ON SNOW Skitest samlet mellom 20 og 30 forskjellige skiutstyrsleverandører. ON SNOW Skitest er derfor det testarrangementet som tilbyr det bredeste utvalget av skiutstyr i Norge.

For innkjøpere og butikkselgere


Dette tradisjonsrike skitestarrangementet vil bli avholdt på Geilo, nærmere bestemt i Vestlia Skisenter og i Vestlia Hotell, 17 – 18. mars 2019. Vi inviterer alle som jobber i sportsbutikker til å teste neste års ski og skiutstyr – både innenfor alpint og langrenn. De mest kjente leverandørene av ski og skiutstyr deltar. Husk at butikkselgere med førstehånds testerfaring kan gi bedre råd og lettere anbefale riktige skimodeller til sine kunder!

Akkreditering for butikkansatte ved ankomst


Ved ankomst til Vestlia registrerer du deg i Norspos telt. Der får du akkrediteringskort. Dette gir deg rabatt på dagskort i skisenteret og anledning til å teste ski og utstyr.

Etterutdanning for bransjen. Bruk testskjema!


On Snow Skitest er etterutdanning for bransjefolk, både med og uten skierfaring! For din egen del er det nyttig å bruke testskjema fra Norspo AS, for å notere deg stikkord om egenskapene til de enkelte skimodellene. God systematikk i testingen gir deg bedre grunnlag for å kunne gjøre riktige innkjøp for salg i butikkene og for å anbefale riktige skimodeller for kundene dine.  

NM i alpint for butikkansatte


Litt moro skal vi også ha! Vi å arrangere NM i alpint for butikkansatte, søndag 17. mars, ca kl. 13.00. Dette er et renn som gjennomføres i en svært uformell tone, men til gjengjeld har det en høy faktor av glede og engasjement. Det er rart med det; når man får nummer på brystet øker både spenning og innsats!

Showrom - Mingling - Bransjemiddag


Søndag, kl. 16.00. Showrom: En del av leverandørene presenterer ski og skiutstyr i egne showrom inn i Vestlia Hotell. Bruk anledningen til å få en god faglig samtale med skileverandørene. Vi anbefaler at du avtaler tidspunkt!
Søndag, kl. 19.00. Mingling i baren: Vi serverer snacks og øl. Vi jobber med å skaffe en god foredragsholder om et interessant tema.
Søndag, kl. 20.30. Bransjemiddag: Felles bransjemiddag på Vestlia Hotell. Husk PÅMELDING i Norspos telt tidligere på dagen.

BESTILLING AV ROM for overnatting på Vestlia Resort Hotell


På denne siden legger vi ut link for bestilling av rom på Vestlia Resort Hotell. Det er Vestlia Hotell som står ansvarlig for håndtering av rombestillingene for overnatting. Vestlia Resort Hotell har gjennomgått en betydelig utbygging i løpet av de siste årene. Dette skaper en fin ramme rundt testarenaen, bransjekvelden og innendørs visning av diverse skiutstyr. Vi oppfordrer til å benytte muligheten til å gjøre On Snow Skitest til både et faglig og sosialt arrangement for alle sportsbutikkansatte!

GRATIS buss!


Ved behov kan vi sette opp buss fra Oslo og/eller evt Sandvika tidlig søndag morgen, 17. mars med retur fra Geilo sent på ettermiddagen. Forespørsel om buss må skje snarest mulig da dette må bestilles spesielt. Forespørsel om buss sendes til: ole.petter.bratlie@sportsbransjen.no eller ring: 480 39 322.
VELKOMMEN TIL ON SNOW SKITEST!

UTSTILLERE PÅ ON SNOW SKITEST 17 – 18. MARS 2019:


Her legger vi ut liste over utstyrsleverandørene som deltar på ON SNOW SKITEST, 2019, etter hvert som påmeldingene kommer inn: