On Snow 4. - 5. mars 2018

On snow skitest 2018

Geilolia / Vestlia Hotell 4 - 5. mars 2018

Skitesten hvor innkjøpere/butikkansatte møter leverandørene

ON SNOW er et testarrangement hvor leverandører av alpinutstyr tilbyr ansatte i sportsbutikker å teste neste års alpinutstyr.

Dette tradisjonsrike skitestarrangementet vil bli avholdt på Geilo, nærmere bestemt i Vestlia Skisenter, 4 - 5. mars 2018. Vi inviterer alle leverandører av alpinski, alpinutstyr, telemarkutstyr, randoneeutstyr, etc... til å stille ut sine ski på areaen nederst i alpinanlegget i Vestlia på Geilo, for at ansatte i sportsbutikker kan teste ski, utstyr som har naturlig tilknytning til alpin skisport, som f.eks støvler, hjelmer, briller, staver, etc... Dette er en utmerket anledning til å vise nye kolleksjoner og formidle riktig informasjon om utstyret til de som skal kjøpe inn varer til butikken og selge videre til forbrukere over hele Norge.

 

BESTILLING AV ROM for overnatting på Vestlia Resort Hotell

Klikk på vedlagte link og bestill rom for overnatting på Vestlia Resort Hotell: https://vestlia.pameldingssystem.no/on-snow. Det er Vestlia Hotell som står ansvarlig for håndtering av rombestilling for overnatting.

Vestlia Resort Hotell har gjennomgått ytterligere utbygging i løpet av året. Hotellet har også denne gangen ferdigstilt en helt ny fløy. Dette skaper en fin ramme rundt vår utendørs testarena, bransjekveld og innendørs visning av skiutstyr.

 

NM i alpint for butikkansatte

Tradisjonen tro planlegger vi også denne gangen å arrangere NM i alpint for butikkansatte, søndag 4. mars kl. 14.00. Dette er et renn som gjennomføres i en svært uformell tone, men til gjengjeld har det en høy faktor av glede og engasjement. Det er rart med det; når man får nummer på brystet vekkes konkurranseinstiktet! Vi oppfordrer alle utstillere til å bistå butikkansatte med ski og utstyr for å delta i rennet!

 

Møterom for visning og kundemøter

De utstyrsleverandørene som ønsker det kan reservere rom / suite for nærmere visning og samtaler om utstyr og salg med sine kunder. Disse suitene kan også kombineres med overnatting for leverandørene. Kontakt Ole Petter Bratlie for å koordinere reservasjon av suite / møterom på Vestlia Resort Hotell. Selve reservasjonen gjøres med Vestlia Hotell. Vi oppfordrer til å ta direkte kontakt med butikkansatte og innkjøpere for å avtale møter i forkant av arrangementet.

 

Vi møtes i baren på Vestlia Resort Hotell

Søndag 4. mars, kl. 19.00. Vi møtes til øl og snacks i baren.  

 

Bransjemiddag søndag 4. mars

kl. 20.30 møtes vi til felles bransjemiddag på Vestlia Hotell. Husk påmelding i Norspos telt ute på arenaen tidligere på dagen. 

 

Påmelding for UTSTILLERE:

Påmelding skjer på www.sportsbransjen.no fra 23. januar 2018.

Påmeldingsfrist TORSDAG 15. FEBRUAR. Etter dette øker prisen for å delta! Vi kan ikke ta imot påmeldinger etter FREDAG 23. FEBRUAR.

  

Påmelding åpner her ONSDAG 24. JANUAR 2018: 

Utstillers firmanavn: *
Adresse: *
Postnr.: * Sted: *
Telefon: * Mobil: *
Web: *
E-post: *
Kontaktperson: *

FAKTURAADRESSE Bruk samme opplysninger som over

Navn: *
Adresse: *
Postnr.: * Sted: *
Telefon: * E-post: *

TELT

Leie av telt ( inkluderer pris for uteareal ). Kryss av:
Velg telt størrelse * 18m2 (10000 kr) 27m2 (13000 kr)
Leie av uteareal for de som bruker eget telt * m2
Uteareal leie pris 0 kr

UTSTYR

Stol: kr 150,-per stk *
Bord: kr 200,-per stk *
Benk: kr 150,-per stk *
Gulv: kr 150,-per m2 *
Strøm: kr 230,-
Påmeldingsgebyr: 5200 kr
Sum ( Mva 25% kommer i tillegg ): kr

Kalender

Annonse