On Snow Skitest 17. - 18. mars 2019

Vestlia Skisenter 17 - 18. mars 2019

Skitesten hvor innkjøpere og butikkansatte møter skileverandørene

 

ON SNOW Skitest er et testarrangement hvor leverandører av både alpin- og langrennsutstyr tilbyr ansatte i sportsbutikker å teste neste års skiutstyr. NYTT i 2019 er at vi ønsker vi å tilby testing av langrennsutstyr også!
I en årrekke har ON SNOW Skitest samlet mellom 20 og 30 forskjellige skiutstyrsleverandører. ON SNOW Skitest er derfor det testarrangementet som tilbyr det bredeste utvalget av skiutstyr i Norge.


LANGRENN

Vi inviterer alle leverandører av langrennsski og -skiutstyr til å stille ut på On Snow Skitest. Vi ønsker å skape en egen arena for visning og test av langrennsutstyr og inviterer leverandører av langrennski, -støvler, -bindinger, -staver, -briller, etc… til å melde seg på for å gjøre dette til det ideelle testarrangementet av langrennsutstyr. Bruk anledningen til å gi ansatte i sportsbutikkene kunnskap om produktene som de skal selge til forbrukere.

ALPINT

Vi inviterer alle leverandører av alpinski, alpinutstyr, telemarkutstyr, randoneeutstyr, etc... til å stille ut sine ski på areaen nederst i alpinanlegget i Vestlia på Geilo, for at ansatte i sportsbutikker kan teste ski, utstyr som har naturlig tilknytning til alpin skisport, som f.eks støvler, hjelmer, briller, staver, etc... Dette er en utmerket anledning til å vise nye kolleksjoner og formidle riktig informasjon om utstyret til de som skal kjøpe inn varer til butikken og selge videre til forbrukere over hele Norge.

BESTILLING AV ROM for overnatting på Vestlia Resort Hotell

På denne siden legger vi ut link for bestilling av rom på Vestlia Resort Hotell. Det er Vestlia Hotell som står ansvarlig for håndtering av rombestillingene for overnatting. Vestlia Resort Hotell har gjennomgått en betydelig utbygging i løpet av de siste årene. Dette skaper en fin ramme rundt testarenaen, bransjekvelden og innendørs visning av diverse skiutstyr. Vi oppfordrer til å benytte muligheten til å gjøre On Snow Skitest til både et faglig og sosialt arrangement for alle sportsbutikkansatte!

NM i alpint for butikkansatte

Tradisjonen tro planlegger vi også denne gangen å arrangere NM i alpint for butikkansatte, søndag 17. mars ca kl. 13.00. Dette er et renn som gjennomføres i en svært uformell tone, men til gjengjeld har det en høy faktor av glede og engasjement. Det er rart med det; når man får nummer på brystet vekkes konkurranseinstiktet! Vi oppfordrer alle utstillere til å bistå butikkansatte med ski og utstyr for å delta i rennet!

Møterom for visning og kundemøter

Søndag, kl. 16.00. Showrom: Du kan booke en minisuite i Vestlia Hotell. Disse suitene kan også kombineres med overnatting. Bruk anledningen til å få en god faglig samtale med butikkansatte. Kontakt Ole Petter Bratlie for reservasjon av suite / møterom på Vestlia Resort Hotell. Det er reservert suiter, men selve bookingen gjøres direkte med Vestlia Hotell. Vi oppfordrer til å ta direkte kontakt med butikkansatte og innkjøpere for å avtale møter i forkant av arrangementet.

Vi møtes i baren på Vestlia Resort Hotell

Søndag, kl. 19.00. Mingling i baren: Vi serverer snacks og øl. Vi jobber med å skaffe en god foredragsholder om et interessant tema.
Søndag, kl. 20.30. Bransjemiddag: Felles bransjemiddag på Vestlia Hotell. Husk PÅMELDING i Norspos telt tidligere på dagen. 

Bransjemiddag søndag 17. mars

kl. 20.30 møtes vi til felles bransjemiddag på Vestlia Hotell. Husk påmelding i Norspos telt ute på arenaen tidligere på dagen. 

Påmelding for UTSTILLERE:


Påmelding skjer på www.sportsbransjen.no fra 23. januar 2019.
Påmeldingsfrist FREDAG 22. FEBRUAR. Etter dette øker prisen for å delta med 10 %  Vi kan ikke ta imot påmeldinger etter MANDAG 4. MARS.


Påmelding åpner her ONSDAG 23. JANUAR 2019: 


Dine personopplysninger vil kunne bli brukt av oss til å sende deg nyhetsbrev vedrørende våre messer og teamer relatert til det. Vi kommer ikke til å bruke din e-post til andre markedsføringsformål. Du kan når som helst oppdatere din informasjon, eller melde deg av ved å bruke lenkene i nyhetsbrevet. Klikk her for å lese mer om personvern.
Påmeldingen er stengt.