Norspomessen

kontaktperson:

Ole Petter Bratlie, Kommersiell leder

Mobil: 480 39 322

E-post: ole.petter.bratlie@sportsbransjen.noMERK! Neste Norspomesser: 21 - 22. Januar 2018 og 24 - 25. juni 2018

Norspomessen er først og fremst salgs- og innkjøpsmesse for sportsbransjen i Norge. Alle som selger varer til sportsbutikker i Norge kan stille ut på Norspomessen. Her kan innkjøpere fra sportsbutikkene orientere seg om neste års varekolleksjoner og samtidig gjøre unna innkjøp av varer de skal ha i butikken i de neste sesongene. 

Norspomessen Sommer og Vinter, og de samarbeidende kjedemessene (MX-Sport, Stadion og Coop) har, i løpet av de siste årene, hatt mellom 1300 og 1600 besøkende innkjøpere og butikkansatte. Antall utstillere har ligget på mellom 80 og 100 leverandører.  

X MEETING POINT (tidl. Exporamasenteret)
Messeområdet har vært under omfattende bygging/ ombygging i løpet av vinteren og sommeren 2017. Etter ombyggingen fremstår X MEETING POINT som et topp moderne messeområde. Det er blitt bygget et nytt hotell som er fullt integrert med messehallene. Det nye anlegget gir mulighet for både hotellovernatting og meget gode arbeidsforhold for både utstillere og innkjøpere, blant annet er det åpnet en ny konferanse- og møteavdeling. For overnatting og reservasjon av møterom, ta kontakt med X Meeting Point. Samtidig gjør vi oppmerksom på at det kun er utstillere, butikkjeder og enkeltbutikker som har anledning til å reservere møterom under messedagene.

82 utstillere på forrige Norspomesse 13 - 14. august 2017!
NORSPOMESSEN Sommer 2017 hadde 82 utstillere fordelt på over 90 stands. Det er en økning med ca 8 % siden forrige sommermesse i 2016. Samtidig med at Norspo AS feirer 30 års jubileum i år, registrerer vi positiv fremgang i bransjens bruk av denne markedsplassen. Norspomessen fungerer som et sted for salg, innkjøp og visning av varer, og som et sted hvor bransjens ansatte møtes for diskusjoner og utveksling av synspunkter og informasjon, for både  leverandører, butikkjeder og enkeltbutikker.  

Norspomessen 21 - 23. januar 2018

Påmelding for utstillere til Norspomessen Vinter, er i full gang. Ordinær påmeldingsfrist er 6. november. Siste mulighet for påmelding er 14. november 2017. 
Påmelding for utstillere, klikk på:  http://www.sportsbransjen.no/no/messer/norspomessen/for-utstillere


Her kan du se hvilke leverandører som allerede har meldt seg på Norspomessen i januar 2018: 
     

Utstilleroversikt

Active Brands AS / Bula

Active Brands AS / Kari Traa

Alfa Sko AS

Amundsen Sports AS

Asics Norge

Botton Scandinavia AS

Drytech AS

Eagle Products AS

Fenix Outdoor Norge AS

Finor AS

Hestra Norge AS

Houdini Sportswear Norway AS

Isbjörn of Sweden / Nordic Kidswear AB

Jarbeaux Sport

L.Fashion Group AS

Nomade Collection AB

Outdoor AS

Pinewood / LP Gunnestad Agenturer AS

Puma Norge AS

Röhnisch Sportswear

Skogstad Sport

Sportmarket Nordic AS

Swix Sport AS / Swix, Toko

Swix Sport AS / Ulvang, Lundhags, Helsport

Varri AS