Norspomessen

kontaktperson:

Ole Petter Bratlie, Kommersiell leder

Mobil: 480 39 322

E-post: ole.petter.bratlie@sportsbransjen.noNORSPOMESSEN SOMMER 16 - 17. jUNI 2019

Hvem bruker Norspomessen?

Norspomessen brukes av innkjøpere og butikkansatte fra sportsbutikkene for å orientere seg om neste års varekolleksjoner - og samtidig gjøre unna innkjøp av varer de skal ha i butikken i de neste sesongene. Norspomessen er salgs- og innkjøpsmesse for HELE sportsbransjen i Norge. Alle som selger varer til sportsbutikker i Norge kan stille ut på Norspomessen. For å motta adgangskort klikk på FOR BESØKENDE øverst på siden.  

Norspomessen Sommer og Vinter, og de samarbeidende kjedemessene (Stadion, Coop og Sport Norge) har, i løpet av de siste årene, hatt mellom 900 og 1400 besøkende innkjøpere og butikkansatte. Antall utstillere har ligget på mellom 70 og 90 leverandører.
Dette antallet gjør NORSPOMESSEN til Nordens desidert største fagmesse for sportsutstyr. Her skjer salg, innkjøp og visning av neste sesongs varer. Norspomessen er også stedet hvor bransjens ansatte møtes for diskusjoner og utveksling av informasjon . 

 

X MEETING POINT
Messeområdet har vært under omfattende bygging/ ombygging i løpet av de siste årene. Etter ombyggingen fremstår X MEETING POINT som et topp moderne messeområde. Det er blitt bygget et nytt hotell som er fullt integrert med messehallene. Det nye anlegget gir mulighet for både hotellovernatting og meget gode arbeidsforhold for både utstillere og innkjøpere, blant annet er det åpnet en ny konferanse- og møteavdeling. For overnatting og reservasjon av møterom, ta kontakt med X Meeting Point og sikre deg overnatting nær messeområdet.Samtidig gjør vi oppmerksom på at det kun er utstillere, butikkjeder og enkeltbutikker som har anledning til å reservere møterom under messedagene.

 

 

 

Norspomessen 16 - 17. juni 2019

Påmelding for utstillere til Norspomessen Sommer 2019 åpner her på våre nettsider 22. mars 2019. For utstillere er det lagt opp til to påmeldingsfrister, med to ulike prisnivåer. Tidlig påmelding blir premiert med lavere pris! Se flere detaljer ved å klikke på FOR UTSTILLERE øverst på siden.

EARLY BIRD Påmeldingsfrist 12. april.
ORDINÆR Påmeldingsfrist 30. april.  

Etter hvert som påmeldingene kommer inn legges det ut oversikt over utstillerne her:        

Utstilleroversikt: