Norspomessen

kontaktperson:

Ole Petter Bratlie, Kommersiell leder

Mobil: 480 39 322

E-post: ole.petter.bratlie@sportsbransjen.noMERK DATOEN!  24 - 25. juni 2018

Norspomessen er først og fremst salgs- og innkjøpsmesse for sportsbransjen i Norge. Alle som selger varer til sportsbutikker i Norge kan stille ut på Norspomessen. Her kan innkjøpere fra sportsbutikkene orientere seg om neste års varekolleksjoner og samtidig gjøre unna innkjøp av varer de skal ha i butikken i de neste sesongene. 

Norspomessen Sommer og Vinter, og de samarbeidende kjedemessene (MX-Sport, Stadion, Coop og Sport Norge) har, i løpet av de siste årene, hatt mellom 1200 og 1600 besøkende innkjøpere og butikkansatte. Antall utstillere har ligget på mellom 80 og 100 leverandører.  

X MEETING POINT (tidl. Exporamasenteret)
Messeområdet har vært under omfattende bygging/ ombygging i løpet av 2017. Etter ombyggingen fremstår X MEETING POINT som et topp moderne messeområde. Det er blitt bygget et nytt hotell som er fullt integrert med messehallene. Det nye anlegget gir mulighet for både hotellovernatting og meget gode arbeidsforhold for både utstillere og innkjøpere, blant annet er det åpnet en ny konferanse- og møteavdeling. For overnatting og reservasjon av møterom, ta kontakt med X Meeting Point. Samtidig gjør vi oppmerksom på at det kun er utstillere, butikkjeder og enkeltbutikker som har anledning til å reservere møterom under messedagene.

80 utstillere på Norspomessen 21 - 22. januar 2018!
Det var 80 utstiller på NORSPOMESSEN Vinter 2018, fordelt på 86 stands. Det er på linje med det vi har hatt i mange år. Dette gjør NORSPOMESSEN til Nordens desidert største fagmesse for sportsutstyr. Her skjer salg, innkjøp og visning av neste sesongs varer. Norspomessen er også stedet hvor bransjens ansatte møtes for diskusjoner og utveksling av synspunkter og informasjon.

Norspomessen 24 - 25. juni 2018

Påmelding for utstillere til Norspomessen Sommer 2018 er i full gang. For utstillere har vi lagt opp til tre påmeldingsfrister, med tre ulike prisnivåer. Tidlig påmelding blir premiert med lavere priser! 

EARLY BIRD: Påmeldingsfrist 4. april
ORDINÆR: Påmeldingsfrist 26. april.
UTVIDET: Siste påmeldingsfrist 9. mai.  

Etter hvert som påmeldingene kommer inn legges det ut oversikt over utstillerne her:       

Utstilleroversikt:

Mizuno Norge AS

Equipe Norway AS

Fenix Outdoor Norge AS

Houdini Sportswear Norway AS

Asics Norge

Stians Sport AS

New Wave Norway AS / Craft

Mercante AS

Kari Traa/ Active Brands AS

Skogstad Sport

Outdoor AS

Varri AS

Lykke Refsgaard - LR Norge

Drytech AS

Helly Hansen

Crocs Nordic OY

Frøystad AS

Jarbeaux Sport

 

                  


           


      


                     

      


           


                       

    
           


        

  

           


                                              

 

 

 

 

 


    
         


          
                                    

Kalender

Annonse