Norspomessen

kontaktperson:

Ole Petter Bratlie, Kommersiell leder

Mobil: 480 39 322

E-post: ole.petter.bratlie@sportsbransjen.noNORSPOMESSEN VINTER 19 - 20. januar 2020

 Norspomessen er for alle som jobber i sportsbransjen!

Norspomessen brukes av innkjøpere og butikkansatte fra sportsbutikkene. Her kan man se og vurdere neste års varekolleksjoner - og samtidig gjøre innkjøp av varer som skal selges i sportsbutikkene i de neste sesongene. Norspomessen er salgs- og innkjøpsmesse for HELE sportsbransjen i Norge. Alle som produserer og importerer varer for salg i sportsbutikker i Norge kan stille ut på Norspomessen. For å motta adgangskort klikk på FOR BESØKENDE øverst på siden.  

Norspomessen Sommer og Vinter, og de samarbeidende kjedemessene (Stadion, Coop og Sport Norge) har, i løpet av de siste årene, hatt mellom 900 og 1400 besøkende innkjøpere og butikkansatte. Antall utstillere har ligget på mellom 70 og 90 leverandører.
Dette antallet gjør NORSPOMESSEN til Nordens desidert største fagmesse for sportsutstyr. Her skjer salg, innkjøp og visning av neste sesongs varer. Norspomessen er også stedet hvor bransjens ansatte møtes for diskusjoner og utveksling av informasjon . 

 

X MEETING POINT
Etter ombygging og modernisering fremstår X MEETING POINT som et topp moderne messeområde. Her finner du hotell, restaurant, messehaller og konferanse- og møteromsavdeling med topp moderne design og utstyr. Det nye anlegget gir mulighet for meget gode arbeidsforhold for både leverandører/utstillere og butikkansatte/innkjøpere. For overnatting og reservasjon av møterom, ta kontakt med X Meeting Point og sikre deg overnatting nær messeområdet. Samtidig gjør vi oppmerksom på at det kun er påmeldte utstillere, butikkjeder og enkeltbutikker som har anledning til å reservere møterom under messedagene.

 

Norspomessen 19 - 20. januar 2020

Påmelding for utstillere til Norspomessen Vinter 2020 åpner her på våre nettsider 4. oktober 2019. For utstillere er det lagt opp til to påmeldingsfrister, med to ulike prisnivåer. Tidlig påmelding blir premiert med lavere pris! Se flere detaljer ved å klikke på FOR UTSTILLERE øverst på siden.

EARLY BIRD Påmeldingsfrist 31. oktober.
ORDINÆR Påmeldingsfrist 14. november.  

Etter hvert som påmeldingene kommer inn legges det ut oversikt over utstillerne her:        

Utstilleroversikt: